Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 52 2018

Publicerad 2018-12-31 08:00:05 i jul, veckan som gått, veckosammanfattning,

⭐️ Tänk, för en vecka sedan var det julafton! Vi utnyttjade verkligen den dagen och firade från tidigt till sent. Först firade vi med barnen, sedan med inbjudna gäster (ena systersonen, islänningen, svärfar och svåger med dotter). Julfrukost, löjromstoast till lunch, julbord och julfika, det är mycket som ska hinnas med:). En omgång av julklappsspelet hann vi också!
(null)

⭐️ Efter julafton började jullovet på riktigt. Här hemma har vi sovit länge, gått i pyjamas, sett julfilmer och druckit glögg. 
⭐️ Sonens ena julklapp behövde bytas, så vi kastade oss in på Mall of Scandinavia redan på annandagen - och överlevde:)!! Det blev några ärenden till, men mellandagsrea är inte min grej, alldeles för mycket människor för att jag skulle kunna botanisera runt och göra några fynd.
⭐️ Jag har suttit böjd över datorn flera rimmar om dagen och jobbat på ett hemligt projekt, någon fyller ju 18 år om mindre än två veckor! Igår blev jag klar, så skönt tycker både mitt huvud och min rygg! Nu håller jag alla tummar jag har för att det hinner bli klart och levereras i tid till den stora dagen...
⭐️ Vi har varit på bio och sett  Mary Poppins returns och åh, vad den var bra! Ett riktigt lyckopiller! 
⭐️ Nyårsmiddagen är förberedd, hos oss serveras: 
Jordärtskockssoppa med parmachips
- Helstekt kalkon med pressad potatis och pressgurka 
- Hemmagjord glass i två smaker, mjölkchoklad och jordgubb.Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela