Annapannapuff

Det bästa med julen 2018
Det bästa på julbordet: Löjromstoast, lätt! Någon annan i familjen tyckte att det var gott att runda av julmaten med kryddstarka snabbnudlar...
(null)

Det bästa inslaget i "Kalle Anka & hans vänner önskar god jul": Superhjältarna  2! 
Den bästa julfilmen: En gammal favorit, Tim Burtons "A nighmare befors Christmas". Jag älskar Jack och musiken! 
Den bästa julklappen: Svårt, men den här är ju riktigt snygg: 
(null)
(null)

Någon blev väldigt glad för en popcornmaskin
(null)

Någon blev lite lycklig över en minikyl till det egna rummet:
(null)

Min man fick den här och blev helt lyrisk: 
(null)

Den bästa julgransprydnadenDe gyllene renarna som bytt ut halmbockarna under granen gör mig fortfarande lycklig:).    (null)

Den bästa nya julprydnaden: Helt klart min julnedräknare från Flying Tiger! 
(null)

Den bästa jullåten: Jag är fortfarande väldigt svag för "Have yourself a merry little Christmas", med Sam Smith. Vilken sammetslen röst! "Another Christmas" med Amanda Jenssen, "Oh, helga natt/Adams julsång" med Rickard Söderberg och "Santa tell me" med Ariana Grande verkar jag inte heller tröttna på. 
Det bästa julgodiset: Saltlakritsfudge, alla dagar i veckan! 4 omgångar har det blivit hittills:). 
(null)

Det bästa med SVT:s julkalender 2018: Årets julkalender var rätt mesig, men tog sig faktiskt mot slutet. Men en stjärna lyste klart genom alla avsnitt, Lena Philipsson! Alltså, vilken fantastisk karaktär hon fick spela! Lite synd att hon blev snäll på slutet, bara:)
Den bästa julblomman: Lätt! Det var helt klart den fantastiska födelsedagsbuketten jag fick från en av mina extradöttrar, dotterns kompis L. Maken till bukett! Den är rosa, väldoftande och verkar stå sig fin fram till nästa år:). 
(null)

Bästa opåverkbara julfenomenet: Vädret! När hade vi senast en riktigt vit jul med tillhörande minusgrader? (Även om det slog om till plusgrader redan på juldagen). Hela Bromma är täckt av snö och pulkabacken har blivit samlingsplatsen. Visst hade snötäcket kunnat vara lite djupare, men det verkar inte stoppa någon! 
(null)

#1 - Lene

Visst har det på alla plan varit en magisk jul. Och att även vi här nere i vårt vackra avlånga land fick en vit jul är ju helt fantastiskt. Jag är så glad över det. Och glad för alla barn.
Ha en fortsatt fin julhelg.

Kramar
Lene

Svar: Detsamma😊❤️!
Annapannapuff