Annapannapuff

En energikick!
Igår kväll var vi på Intiman och såg Dansa samba med mig - en hyllning till Cornelis! Den går just nu på Intiman vid Odenplan, en mysig, liten fin scen från 1950. Tobias Karlsson har alltså satt ihop en dansikal med Cornelis musik och tiodans. Hans tidigare verk, En dans på rosor, var bland de bästa jag sett, en så härlig show!

(null)

Hur var den här föreställningen, då? I jämförelse med En dans på rosor, sådär.  Dansen är det som magiskt binder ihop allt, dansarna är otroligt bra och samspelta. Bland dansarna utmärktes sig vår personliga favorit Maria Bild, hon är verkligen en klippa! Mest strålade dock Elisabeth Novotny, hon är verkligen i en klass för sig! 
(null)
Tobias Karlsson och Elisabeth Novotny till höger om honom. 
Storyn är rätt tunn och det är svårt att hänga med trots att hönan Agda kommer in och skvallrar ibland:). Musiken är ju odödlig, massor av pärlor radades upp och framför allt imponerade sångaren Simon Lingmerth.
(null)

En riktig helkväll som gav massor av energi och fick mig att nynna Cornelis-låtar hela vägen hem:). Det var fritt fram att fotografera och filma, vi i publiken till och med uppmanades göra det. Kul, tänkte jag först, men sedan ändrade jag mig! Nu plockade jag ju upp mobilen i tid och otid, la ner tid och energi på att få bra bilder istället för att helt uppslukas av föreställningen (bild två och tre är mina egna). Nej, fram för mer mobilförbud:)!