Annapannapuff

Födelsedagsmys
Igår blev jag väckt av skönsång och fick paket, kaffe och bakelse på sängen, vilket ljuvligt sätt att starta dagen på! Lite senare kom min syster och mina två systersöner på brunch och vi "fastnade" vid köksbordet i flera timmar.  Det kom lite fler gäster och stundtals var det både trångt och högljutt runt bordet, sånt gillar jag! 
(null)
Vi bjöd bland annat på kallskuret, ostbricka, äggröra, nybakade scones, frukt och naturligtvis julgodis. 

(null)
Till det fick man välja mellan kaffe, mimosa (bubbel blandat med apelsinjuice) och blåbärssmoothie. Naturligtvis gick det bra att inte välja, utan smaka allt:)! 

Kvällens middag var vald av mig och det serverades röding med romsås och ris eller blomkålspuré till. Till det drack vi champagne. Jag hade verkligen en härligt skön dag, från början till slut, med massor av gott och fina presenter: 


Jag fick ett nytt stativ, vilket gjorde mig så lycklig! Min förra så kallade monopod, ett enbensstativ, försvann på dans-SM i våras och jag har saknat det MASSOR. Det är lätt (500 g), går att fålla ihop till nästan ingenting och ger ändå ett bra stöd för min kamera även med största zoomobjektivet. Mitt nya är snäppet modernare än mitt gamla, så jag har bytt upp mig lite:). 

(null)
Mamma och pappa hade tydligen uppfattat att jag önskade mig örhängen från Caroline Svedbom:). De här fick jag, de heter Loop earrings och är enligt mig helt perfekta , enkla, stora och supersnygga! 

(null)
Barnen hade köpt världens vackraste och gosigaste tofflor från Uggs❤️. Precis vad jag behövde, jag lånar dotterns varma tofflor mest hela tiden...

Så, nu blir det full fokus på jul och lååååångt kvar till nästa födelsedag. Tänk att jag hunnit bli 45 år, smått omöjligt att förstå var tiden tagit vägen:)! 


#1 - Anonym

Men Åhh har du fyllt år?! Förlåt det har jag helt missat. GRATTIS MIN FINA VÄN❤️🌸🌸
Kramar
Lene

Svar: Tack, tack❤️😊! Jag fyllde ju inte riktigt lika jämnt och fint som du!
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Gratulerar med dagen! Kanske lite sent, men välment :)
Låter som en toppendag med hemmet fyllt av dem man håller, god mat och fina presenter. Örhängena var verkligen supersnygga!

Svar: Tack:)! Ja, jag hade en jättemysig dag!
Annapannapuff

#3 - Bland Kastruller och vinglas

Är du också ett December barn...Grattis på dig. Tydligen har vi samma födelsedag...som tvillingar, fast jag är ett par år äldre än dig.
Fina presenter du fick!! Själv går jag runt och njuter av mina.

Kram Kajsa

Svar: Jag har alltid hatat att fylla år i december, de första 20 åren var hemska eftersom jag var yngst av alla i klassen. Nu för tiden har jag förlikat mog med tanken och känner att Anna-dagen är en bra dag:), lagom nära jul! Stort grattis i efterskott!!
Kram
Annapannapuff