Annapannapuff

Glossybox december 2018 - The Glossy Party
"Med årets sista box bjuder vi in till en storslagen fest och vi har samlat några av våra bästa beauty-vänner. Vår julklapp till dig är ett härligt kit som tar dig från badrummets lyxiga förberedelser till att stråla som festens mittpunkt. Stay glossy!"
(null)
Bild från Glossybox
(null)
I min box fanns: 
❤️ Ansiktsrengöringen Mikro-Derm Regenerator från Context. Det här är en rengöring som också exfolierar. Den ska boostar huden med kraftfulla kristaller (?) och antioxidanter och göra den len, mjuk och ge en härlig lyster. Spännande! Det är alltid roligt med produkter som har flera funktioner i sig! 
❤️ Duschskum från Rituals i serien The Ritual of Ayurveda. Jag älskar verkligen Rituals duschskum, de har så härlig formula och huden blir verkligen len! Den innehåller bland annat sötmandelolja och doftar av indisk ros.
(null)

❤️ Maria Nila Quick Dry Heat Spray. Om det stämmer att den här produkten dels skyddar håret mot värme och dels gör att det torkar fortare så är jag såld! Maria Nila förknippar jag med hög kvalitet. 
❤️ Ögonskuggspalett från STYLondon. Paletten innehåller 9 färger, matta och skimrande och den ser ju magisk ut! 
(null)

❤️ Thermal Treatment Wrap från Ikoo Infusions. Det här är alltså en hårinpackning i form av en turban , smart! Passar perfekt på en spakväll, kanske får det bli på söndag kväll? Just min inpackning skyddar färgat hår och reparerar skador. 

Vilken grym box, eller hur? Jag läste att den redan sålt slut, det brukar vara att tecken på att boxen är populär.