Annapannapuff

Veckan som gått, v 50 2018
⭐️ Förra söndagen, den 9/12, fyllde jag år och efter det har vi successivt plockat fram julsakerna här hemma. Visst hade vi adventsfint redan innan, men det är alltid först efter min födelsedag tomtarna kryper upp ur vrårna:). 
⭐️ Vi har skaffat en gran, en präktig kungsgran. Den står nu och väntar på att pyntas.
⭐️ Den här veckan har mina jultröjor åkt fram och på! 
⭐️ Jag har inventerar bland mina smycken och hittat alla mina julörhängen
⭐️ Min ena arbetsplats hade klädkod glitter när det var lucia i torsdags. Jag gick all in, med glittriga kängor, glittriga strumpbyxor, glittrig kjol och glittrig top. Till det hade jag glittriga örhängen, glittrigt nagellack och en väldigt glittrig hårsnodd i håret.
(null)
 
⭐️ Vi har tillbringat helgen hos mor och far i ett vintrigt Småland. När vi sedan åkte hem så följde snön med oss och nu är det nästan lika vintrigt i Stockholm! 
⭐️ Helgen avslutades med dansuppvisning i nya dansklubben. För mig var det en tur längs Memory Lane, jag fick se dansare i alla nivåer, från nybörjarnas första stapplande steg till elitparen. Tänk vilken resa min dotter (och jag!) ändå gjort! Det har nu gått mer än 10 år sedan Maria Bild, efter att ha gästspelat på en idrottslektion i årskurs 1, fick henne att prova tiodans, till att efter nyår dansa A-klass adult med de bästa aktiva dansarna i Sverige! 


#1 - Anonym

Glittriga fina du!
Härligt att ni fick snö hemma också. Det är bara vi här nere i de allra södraste delarna av landet som inte har snö nu. Som vanligt. Men jag är glad ändå. För- och nackdelar med allt känner jag. Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Helt sant!
Kram
Annapannapuff