Annapannapuff

Veckan som gått, v 49 2018
⭐️ En bättre vecka, äntligen! Ryggen är stel, men smärtan just nu mer hanterlig, woho! 
⭐️ Sömnen är fortfarande sisådär, trots mindre smärta. Nu pågår en utvärderingsprocess, jag ska testa Melatonintabletter! Melatonin är ett hormon som i kroppen produceras i tallkottkörteln och gör oss sömniga. Det är visserligen mindre potent än traditionella sömntabletter, men å andra sidan helt utan deras biverkningar. 
⭐️ På jobbet har jag äntligen börjat ordentligt med läsårets hälsosamtal, de samtal en skolsköterska på gymnasiet erbjuder alla i åk 1. Det är fantastiskt givande, helt klart en av de roligaste (och viktigaste) arbetsuppgifterna jag har! 
⭐️ Det blev ingen gospelkonsert för oss, sonen kom hem sjuk samma dag och har varit däckad sedan dess, förkyld, hostig och febrig med ont i halsen:(. 
⭐️ Jag har varit tillbaka hos min fantastiska fysioterapeut Cecilia, som är så otroligt bra på att stötta, motivera och peppa mig. Nu ska jag gå på sjukgymnastik hos Stockhom Spine Center ett tag, men jag släpper henne aldrig helt, det är hon alltför värdefull för❤️. 
⭐️ I fredags flög dottern med partner till Oslo för ställa upp i sin första danstävling utomlands. Konkurrensen var stenhård, men de verkat ha haft roligt och samlat erfarenhet och inspiration i mängd. Igår kväll landade de sent, helt slut och superhungriga. 
⭐️  I lördags var det dags för den årliga julgodisfabriken att öppna. Shit, vad vi slet, min ena systerson och jag! 4 sorters godis ligger nu färdigt i fina burkar, en sort hamnade direkt i soporna.
⭐️ Den 9:e december är min dag, i dubbel bemärkelse: jag firade nämligen både namnsdag och födelsedag igår! 
⭐️ I går var det andra advent och bara 15 dagar kvar till jul.
(null)