Annapannapuff

Veckan som gått, v 51 2018
⭐️ Att ha diskbråck är en ständig berg- och dansbana, det går upp och det går ner och du vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Förrförra veckan var jag bättre än på evigheter, förra veckan var ok, den här veckan har bitvis varit ett litet helvete:(.
⭐️ Om vi avhandlar det tråkiga först så har jag INTE varit på min systers julkonsert, INTE varit med och ätit julbord på jobb 1 och INTE varit på Kastellet i Vaxholm och avnjutit julbord med jobb 2. 
⭐️ Nu går vi över till det positiva. Positivt är att lägenheten är jättefint pyntad och granen också! 
⭐️ Chili är galen i julen. Det är den randiga hankatten som väger 7 kg. Han tillbringar sina dagar under granen, välter mina gyllene renar, slår ner alla kulor han kommer åt, slår iväg dem och jagar dem sedan över golvet. I vissa stunder kallar jag honom för en gullig julterrorist, i andra stunder skriker jag att han är en tjock korv som förstör julen (som härom dagen, när han fick tag i och drog ned och sprang iväg med en girlang av glitter).
⭐️ I fredags var det dags för Lilla julafton för med systrar och kusiner! Vi åt tacos och körde julklappsspelet. Jag blev ingen vinnare i år heller, men sonen med kompis fick med sig en hel del hem. 
(null)
Vi provsmakade för säkerhets skull allt godis, till efterrätt.
⭐️ Vi har haft julbrunch med bästa vännen J och hennes  barn, jättemysigt och högljutt:). 
⭐️ Söndag kväll = första omgången julmat
⭐️ Det har snöat halva dagen, så efter maten drog vi ut för att åka pulka/sopsäck/snowracer och sedan värmde vi oss hemma i soffan framför julklassikern "Ensam Hemma". 
(null)

Nu är vi redo för jul! #1 - Lene

En riktigt God, Fröjdefull och Fin Jul önskar jag dig och din familj. Njut av dagen och ta det lugnt. Är det något ni inte hinner, är det inte hela världen. Det blir kväll ändå.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Det var bra råd! God jul på dig med, stor kram Anna
Annapannapuff