Annapannapuff

Glossybox februari 2018
Februariboxen 2018 heter The crush that never fades och ska hylla kärleken som aldrig falnar - den till oss själva och den till skönhet. En jättefin box: 
(null)
(null)

Min innehöll: 
❤️ Ögonskuggspaletten i-Divine från Sleek, i färgkombinationen Storm
(null)
Jag gillar Sleek och de här mineralbaserade ögonskuggorna verkar hålla måttet med bra pigment! 
❤️ Lip tint från Steve Laurant, i färgen Nude pop. Nja, produkten ger knappt någon färg och är svår att få upp den ur den rätt smala glasburken, inte särskilt användarvänligt! Lukten är helt ok, kola/vanilj. Förpackningen är dock jättesnygg! 
❤️ Eyelinern I-Line 24-7 från Beauty for real i färgen Platinum blonde. Den här eyelinern är vattenfast och gelbaserad och ska därför ge en intensiv färg i upp till 24 timmar. Lite onödigt länge, kan tyckas:)?! Superläcker färg, den här ska bli kul att leka med! 
❤️ Moisturizing Shower oil från ACO. Mild duscholja, speciellt utformad för torr hud. Jag älskar duscholja, men den här är oparfymerad och går därför bort. Hur härligt len huden än blir så gillar jag inte lukten av oparfymerat, den påminner mig för mycket om desinfektionsmedlet som används inför operationer. 
(null)

❤️ Den sista produkten är knappt värd att nämnas, storleken på provet är för litet. Dark oil från Sebastian professional kommer i en liten smal glasampull och innehåller 2 ml. Jag älskar min hårolja från No 4 och vill ändå inte byta. 
(null)

En bra box, ögonskuggspaletten och eyelinern gjorde mig jätteglad! 
#1 - Lene

Så lyxigt att få hem sådant.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: :)
Annapannapuff