Annapannapuff

Inför Melodifestivalens deltävling 4
På lördag är det dags för den sista deltävlingen i årets Melodifestival, den här gången från Örnsköldsvik. Själv är jag bortbjuden på kvällen, så det får bli SVT Play sent på natten:). Idag har i vanlig ordning en minut av låtarna släppts och på lördag får vi se och höra: 

Emmi Christensson Icarus
Den här vinner i längden, en pampig låt och en fantastisk sångerska! Emmi är musikalartist och hennes låt kan beskrivas som musikalpop.

Elias Abbas Mitt paradis
Elias bidrag är inget som fastnar, lättpop på äkta Rinkebysvenska. Tävlingens yngsta deltagare är 16 år (första deltagen född 2001) och hans bidrag handlar om hans hemort, Rinkeby, som han vill förmedla en annan bild av. 

Felicia Olsson Break that chain
En rätt intetsägande låt som aldrig lyfter. Felicia var med i Melodofestivalen 2013 där hon kom femma i sin deltävling med låten Make me nr 1

Rolandz Fuldans
En sketch har vuxit och blivit ett äkta dansband? Eller är det en parodi? Robert Gustavsson är frontman och jag vet inte riktigt vad han och bandet vill förmedla med sin dansbandslåt. 

Olivia Eliasson Never learn
Tävlingens sämsta, hon låter som om hon förställer rösten och försöker härma Zara Larsson! Olivia la ut en cover på Anton Evalds Begging och nu tävlar hon själv med en låt där Anton är en av upphovsmakarna. 

Felix Sandman Every singel day
Oj, vilken kärleksballad, Felix låter verkligen riktigt rörd när han sjunger om sitt uppbrott. Han var med och tävlade i Melodifestivalen förra året, som medlem i gruppen  FO&O (tidigare The Fooo ) med låten  Gotta thing about you

Mariette For you
Kvällens bästa bidrag? Antagligen. Låten är bra och dessutom favorittippad. Det är tredje gången Mariette är med i Melodifestivalen, tidigare har hon kommit på plats tre och plats fyra i finalen. 

Här ser ni oddsen:
(null)
#1 - Lene

Haha det är helt otroligt. Jag vet vem 2 stycken av deltagarna är. Men det gör inget. Det kan vara bra låtar/framträdanden ändå. På lördag kommer vi förmodligen titta på framträdandena iaf sedan får vi se. Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: :)
Annapannapuff