Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 7, 2018)
☀️ Jag är nu inne på andra veckan som sjukskriven och det har gått mest framåt, de dagliga promenaderna har blivit längre och jag går fortare. Högläge krävs fortfarande för att det inte ska göra ont och för att få ner svullnaden i slutet av dagen. . 
☀️ Jag har läst ännu fler böcker och tittar fortfarande troget på Sherlock-serien Elementary på Netflix. 
☀️ I tisdags var det fettisdagen och den firade vi såklart. Min favorit är Gateaus mini-semla, som är god, med mycket mandelmassa och precis lagom stor. Gateau har också en vaniljsemla, väldigt populär bland de i familjen som inte gillar mandelmassa. 
☀️ Alla ❤️:s dag var tyvärr en jätte-ont-foten-dag, jag var inte alls i form den kvällen:(. Jag fick en bok och en flaska Bollinger, min favoritchampagne😍. Min man fick en flaska Dessertlikör med smak av semla och han älskade den!  Likören hade en tydlig smak av mandelmassa, bland det bästa han vet:). 
☀️ Mitt schlagerkit har kommit, nu ska här blandas schlagerdrinkar! 
☀️ Melodifestivalen deltävling 3 lämnade ingen oberörd. Soffan här hemma kokade av åsikter om David Lindgren, Fab Freddie, mellanakterna, uppträdandena och scenkläderna.
☀️ Dottern och jag har pysslat om kvällarna: 
(null)
Här gäller det att lossa Swarovskikristaller från tyg, pilligt som bara den! 
#1 - Floweroffame

Så skönt att det går framåt med din fot. Härligt att du har sådan gnista att träna upp den igen trots smärta. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Tack, jag har ju lite vana av sån här rehab...
Kram Anna
Annapannapuff

#2 - Lene

Jag vet inte vad jag ska säga om låtarna i Mello. Jag tror jag gillade Mendez låt bäst. Kalles låt var mysig, men hade inte där att göra enligt mig. Nåja, det blir nog bra.
Skönt att det går på rätt håll med foten.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Nej, jag vet snart inte vad jag ska skriva! Mello är inte som förr, that’s for sure!
Kram Anna
Annapannapuff