Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 8, 2018)
(null)

Tredje veckan som sjukskriven, den som jag faktiskt inte trodde jag skulle behöva. Ödet ville dock annorlunda. Ryggen har börjat krångla så jag har i veckan haltat OCH stapplat fram. Värme och tabletter (jag har fått för foten) har fungerat bra, men jag har haft svårt att sitta och haft ännu svårare att ha foten högt, vilket gjort att den gjort mer ont. Ni fattar, ingen kanonvecka. Men några ljusglimtar har det ändå funnits:)! 
 
☀️ I måndags fick jag och maken smyga in och titta lite på slutet av dotterns dansträning. Det var otroligt roligt att få se vad alla timmar och allt slit faktiskt leder till! Dottern med partner är så ambitiösa och jobbar så hårt på att få alla 10 nya dansprogram att sitta perfekt till vårens första tävling om en månad. Snart är tävlingssäsongen här igen och jag längtar! 
☀️ Bonusdottern har fyllt 14 år och det firades med en stor skaldjursfest i tisdags. Det bjöds på hummer, färska räkor, king crab legs, ostron och havskräftor. Sonen åt även snabbnudlar till, men det var bara han, det:)! 
☀️ Igår flög barnen till Thailand med sin pappa och det är alldeles för tyst och känns så tomt här hemma:(.
☀️ Lördag var lika med Pokémon Go Community Day, så vi drog till Mall of Scandinavia i några timmar och förenade nytta med nöje. Oj, vad många dratinis och Pokémon Go-spelare som vi hittade där! Några presenter till min blivande 14-åring blev det också.
☀️ På kvällen var det dags att börja fira en blivande 50-åring, min syster❤️. Vi startade firandet på restaurang Gondolen, med en av Stockholms  bästa utsikter. Drinkarna går inte heller av för hackor där, jag rekommenderar verkligen en Hemingway (deras strawberry daiquiri) om du har vägarna förbi, lika galet god med eller utan alkohol. Middag åt vi sedan på italienska restaurangen  Pane Vino, där jag tog deras paradrätt FETTUCCINE PANE VINO, dvs gödkalvfilé med  kalvbuljong, mascarpone, tryffelcrème, babyspenat och parmesan. 
☀️ Söndag  = födelsedagskalas, del 2 av firandet. Min syster bjöd släkten på fika i mängd, mysigt och väldigt gott. Nästa lördag går del 3 av firandet av stapeln, då bjuder hon på cocktailparty! 
(null)
#1 - Lene

Låter som en bra, mysig vecka trots allt. Hoppas din fot och rygg blir bra snart.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack! Vi tar det lilla lugna, foten och jag:)!
Annapannapuff