Annapannapuff

Dags för titthålsoperation
Häromdagen ringde de så från Sophiahemmet och gav mig en tid för titthålsoperation av min kära vänsterfot. Det blir redan nu på fredag! Känslorna är blandade, det är naturligtvis skönt att få det gjort och kanske få några svar, samtidigt som det är läskigt och tidvis jobbigt. Jag försöker se positivt på det hela och tänker vara världens bästa patient den här gången, både på sjukhuset och hemma. Vis av erfarenhet tänker jag i god tid:
...ta fram kryckor och se till att jag har aktuella mediciner och Descutan (som man tvättar sig med innan operationer) hemma.
...ladda ner e-böcker, plocka fram alla bra böcker jag har och tigga film-/serietips av alla jag känner.
...se till att det är nystädat hemma.
...handla sånt som jag gillar och som är lätt och äta, aptiten brukar inte vara den bästa efteråt.
...planera in roliga aktiviteter när värstasmärtan lagt sig efter några dagar. Roliga aktiviteter kan vara allt från inbokade besök till bilpromenader med maken. Att bo tre trappor upp, utan hiss, ÄR en utmaning. 

En klok vän sa: "Bra, operationstiden är precis lagom lång bort för att du ska hinna rensa undan i kalendern och lagom nära för att du ska hinna möta och mota rädslan". 

Min målbild och jag ska på cocktailparty om några veckor, om vi så bara ska stå och se snygga ut, lutade mot en vägg:). 
(null)
#1 - Floweroffame

Håller tummarna för dig att det ska gå bra. Lite serietips. Jag såg på Nashville en trevlig serie man lätt fastnar i. Jag såg även en lite småroande serie som heter Younger. Rivieran är också helt ok. Även enkelstöten är sevärd. Hoppas något av detta kan vara något för dig. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Svar: Tack! Och extra tack för serietipsen, jag är något av en allätare och testar gärna nytt!!
Annapannapuff

#2 - Milla

Serier är jag dålig på, men när jag var sjuk i dec kollade jag på Philip och Fredrik jordenrunt på 6steg. Jag har en del boktips på bloggen och på mitt Instagram ,men de jag kommer på just nu är Häxan av Camilla Läckberg och Näktergalen av Kristin Hannah. Hoppas att du blir bra snart😊

Svar: Strålande, stort tack för tipsen!
Annapannapuff

#3 - Min Lilla Kokvrå

Håller tummar och tår att du blir bra i din fot nu.
Det var inget dåligt mål du satt upp. De klackarna skulle jag inte ens kunna gå i med frisk fot. Men de är snygga :)
Emelie Schepp, har du läst henne?

Lycka till!

Svar: Emelie Schepp? Näpp:)! Kollar genast upp henne, tack för tipset! De där klackarna, de är ju bara dryga 8 cm höga, 12-13 cm, det kallar jag höga klackar:)!
Annapannapuff