Annapannapuff

Helikoptertur, check✔️
Att flyga helikopter över/runt Manhattan har varit en dröm hos både mig och min man, en bucketlist-grej, liksom. Dyrt är det och inte får man många minuter i luften, MEN det är verkligen en upplevelse för livet och våra 18-20 minuter (den långa turen) kändes väl investerade! Vi bokade våra biljetter redan hemma i Sverige, via Liberty helicopters NYC. New York är kallt, vilket just nu är en fördel, luften är helt klar och molnfri. Helikopter ger en annan slags frihetskänsla än flygplan och en sådan här tur är inget för flyg- eller höjdrädda! 

(null)
Vår pilot hette Craig och hade coola Raybans, precis som en pilot ska ha:). Han var också den som guidade oss i luften. 

(null)
(null)
Frihetsgudinnan, eller gröna prinsessan som sonen kallade henne som liten, heter Liberty enlightening the World och står verkligen strategiskt placerad på Liberty Island vid Hudsonflodens utlopp. Mäktig! 
Efter rundan ut till Liberty Island följde vi Hudsonfloden upp till Washington Bridge och tillbaka, längs med Manhattan. Vi såg vårt hotell och the High Line tydligt! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Tillbaka till Pier 6 igen. 

Vilken rivstart på morgonen! Euforiska klev vi ur helikoptern, hur toppar vi det här? 


#1 - Le art de Vivre

WOW! Helikoptertur över Manhattan, det verkar galet coolt. Jag måste nog börja fundera på min bucketlist...tror i alla fall det ska vara en fotoresa till Tjernobyl som ska stå med...men det finns ju så mycket man vill.

Önskar dig i alla fall en god fortsättning på 2018
Kram Kajsa

Svar: Em bra början är att göra en lista, så att man inte missar något😊! God fortsättning! Kram
Annapannapuff

#2 - Lene

Åhh vad coolt. Det skulle jag verkligen vilja göra, åka helikopter. Så häftigt. Lyllo dig
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Yepp, lyllos mig:)!
Annapannapuff