Annapannapuff

I New York!
Nu är vi här! Kallt som attan är det, minus 12 grader var det igår när vi landade och ungefär samma temperatur har vi haft större delen av dagen idag. Nyåret blev en, jag menar två, lugna tillställningar. Svensk nyår firade vi 10.000 meter upp i luften (någonstans över Kanada), skålandes i champagne. Amerikanska nyåret firade vi på hotellrummet, med fyrverkerier utanför fönstret och på TV, vi tittade på en livesändning från Time Square. Champagnen hoppade vi över nyår nummer två, ibland räcker det med jet lag för att bli lite yr och småsnurrig:). 

Dagen började med amerikansk frukost på hotellets diner, med pannkakor, fruktsallad, äggröra och croissanter. Och kaffe, mängder av kaffe. 

Första utflykten blev till Rockefeller Centers utkik Top of the Rock. Här får man se Manhattan och dess omgivningar från 67-70:e våningen, magiskt! Visst var det kallt, men helt klart - vilken utsikt vi hade! Rockefeller Center är ett komplex med 21 byggnader, mest känd är kanske skyskrapan på bilden är, med isrink utanför. Här kan man alltså sedan 2005 åka upp och titta på utsikten:
(null)

(null)
Top of the Rock har några fördelar framför Empire State Building (som är snäppet högre), det är lite billigare och man får ju faktiskt se just Empire State Building! Imponerande byggnad. Visst är vyn fantastisk? Dessutom kan man se staden utan skyddsglasögon här uppe, på 69:e våningen. Just nu kan man inte åka upp till toppen av Empire State Building, så valet var lätt. 
(null)
(null)
Här ser man Central Park, New Yorks gröna lunga (kanske inte så värst grön just i januari, dock). 
(null)
Utan skyddglas! 
(null)
(null)
Och här är jag! Påpälsad som attan, men glad ändå:). 
#1 - Lene

Det verkar helt underbart. Ha härliga dagar i NY.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Underbart, men kallt!!
Annapannapuff

#2 - Josefin Nilsson

Åh vad kul att fira nyår i New York! Hoppas att du får en bra resa där, det är verkligen superfint :)

Svar: Coolaste staden:)!
Annapannapuff