Annapannapuff

NY-shopping
Det här inlägget har jag haft på lut ett tag, men det kändes så vansinnigt trist att skriva om shopping och tänka på allt jag köpt när bagaget aldrig kom:(. Nu har ju en väska kommit och i morgon ska enligt ryktet de andra två dyka upp och mitt sinne är betydligt ljusare:). Så håll till godo, mina bästa shoppingtips i New York: 

Uniqlo
Går närmast att beskriva som ett japanska H&M. Det här är en ny bekantskap för mig och jag älskar den! De är nog mest kända för sina billiga kasmirplagg, men har väldigt mycket fint till otroligt låga priser. På Manhattan fanns tre butiker, en 4-våningsaffär på Fifth Avenue, en vid Times Square och en i SoHo. Tyvärr finns inte Uniqlo i Sverige (än), men i alla fall i Europa, i Storbritannien, Frankrike, Belgien, Tyskland & Spanien. Bästa kapet: En tunn dunväst att ha under rocken till maken och ett par kritstrecksrandiga kostymbyxor med resår i midjan till mig. 

Sephora finns ju i Sverige, men butikerna är enorma i USA och utbudet verkligen extra allt. Bästa kapet: Dottern beställde flytande, glittrig ögonskugga från Stila, ett märke som inte finns i Sverige än. Jag köpte ocksp en födelsedagspresent till henne, en ögonskuggspalett från Huda Beauty  Båda sakerna hade jag som tur var i handbagaget.

Här köper jag helst alla mina underkläder, både till vardags, träning och fest:). Storlekarna är otroligt jämna, jag kan gå in på vilken butik som helst och ta en BH i min storlek och den sitter som gjuten. De har de senare åren utvecklats mycket på fronten träningskläder, så väl värt ett besök bara därför. Bästa kapet: En hudfärgad vardags-BH, SÅ skön att jag köpte flera:).

Från att ha varit lite småtrist, som ett amerikanskt Polarn & Pyret, så har GAP spottat upp sig rejält! Bästa kapet: En randig, stickad tröja med glitter i till mig och en otroligt gosig, vit, kofta som jag först tänkte ge till dottern, men jag har nog ändrat mig där:)...

Eftersom Starbucks finns överallt, har fritt wi-fi, bra kaffe och mycket gott till, så blev det många besök:), en liten oas i storstadsdjungeln. Bästa kapet: Helt klart den här fina kakan! Jag lyckades ta med en hem till sonen, den höll finfint! 
(null)

Ett lyxigt varuhus som jag absolut ville besöka pga deras skoavdelning. Här trängs de mest exklusiva märkena, som Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Prada och Chanel. I ett hörn ligger en butik i butiken med mitt favoritmärke, franska Christian Louboutin. Jag njöt verkligen av att bara få vara där och titta och klämma på dyrgriparna, Louboutin har ingen butik i Sverige, utan de närmaste finns i London eller Paris. Och tänk, de hade rea! Jag hittade ett par drömskor, på rean och bestämde mig för att slå till, YOLO:)! Pengarna som jag fått för min fotskada räckte precis till en New York-resa för två och ett par drömskor! Hur mina drömskor ser ut? Modellen heter Fyalta 85 Glitter Chain Mary Jane Pump och de ser ut så här❤️:
(null)(null)#1 - Min Lilla Kokvrå

Trist med bagaget som inte dök upp :(
Tur att det vekar ordna upp sig :)
En av anledningarna till att vi bara reste med handbagage till NZ.
Den andra var att slippa stå och vänta vid bagagebandet. Surt att stå och vänta och upptäcka att, nej, min väska var tydligen inte med.

Svar: Jag reser alltid med bagage och det här är faktiskt första gången det strulat ordentligt! Och slutet gott:)!
Annapannapuff