Annapannapuff

Ordningen är återställd
Så kom också det sista bagaget, jag är så tacksam! De sista väskorna var osedvanligt skitiga, men hela (!) och allt innehåll var intakt, min shaker i glas från Rockefeller Center, en porslinsmugg och påsen och kartongen från Louboutin. Min vackra, vita väska är redan utbytt, American Tourister Bon Air blev American Tourister Air Force 1: 
(null)
Storleken är den samma, men den här är expanderbar - perfekt! 

Vad har jag lärt mig av det här, då? Att ha is i magen:)! Jag packar ju redan det viktigaste och ömtåligaste i handbagaget. Under mina 44 år har jag flugit en hel del och det här är faktiskt första gången jag råkar ut för ordentligt försenat bagage och trasig väska, fördelat på antalet flygtimmar så är det ju otroligt! Jag och min man har faktiskt kommit överens om att i fortsättningen i ännu större utsträckning dela upp vår packning på två väskor snarare än att ha varsin personlig väska. 

- Ömtåligt? Jag packar kamera, objektiv, smink och solglasögon i handbagaget. Vissa speciella skor.
- Oersättligt? Jag packar smycken i handbagaget, eller i handväskan. Kan också gälla souvenirer och  presenter.
- Bra att ha till hands? Jag packar huvudvärkstabletter, plåster deodorant, handsprit, ombyte (i alla fall underkläder) och hörlurar lättillgängligt i handbagaget. 
Solresa? Jag packar en liten tub solkräm och ett badplagg i handbagaget. Inte bara har du något att bada i om bagaget kommer bort/kommer senare utan dessutom är det lättillgängligt när du kommer fram och vill kasta dig i poolen eller havet!