Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 4, 2018)
En rätt lugn vecka har passerat, skön kontrast till de mer intensiva. 
☀️ Veckan började med ledig dag och promenad i vinterväder
(null)

☀️ Sedan regnade all snö bort bara några dagar senare(.
☀️ Det ÄR lite ljusare på morgonen! Kanske blir det vår även i år... Jag köpte ett par nya solglasögon, vilket spädde på vårkänslorna ytterligare! 
(null)

☀️ Tisdag var en tung dag på jobbet, ibland är det verkligen tufft att vara skolsköterska:(. Tur att det sammanföll med:
☀️ ... After Work på Pinchos med världens bästa, fd kollega. Vi hade en jättehärlig kväll med mycket prat och mycket skratt. Godast? Sötpotatis-pommes och vitlöksfrästa räkor❤️.
☀️ I fredags hade dottern och jag stämt träff i Gallerian för en shoppingtur. Vi slet hårt i flera timmar och med riktigt bra resultat:). 
☀️ Shoppingen efterföljdes av en stor garderobsrensning i helgen. Några gånger om året rensar jag och flyttar om i samtliga garderober och jag hittar alltid något "nytt"! 
☀️ I lördags var vi så på ChampagnedagSpritmuseum, ute på Djurgården. Själva museet är rätt trist, champagneutställningen gav inget nytt men det var roligt att få provsmaka champagne och i vissa fall prata med väldigt insatta och otroligt kunniga vinkännare. 
☀️Veckan avslutades med ett besök på vårt stamhak Elliots tillsammans med isländska grannen. Jag åt röding med hollandaisesås och blomkålspuré och spanska sockerdoppade churros till efterrätt och rullade nästan hem:).