Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 2, 2018)
(null)
Tänk att jag hade den här utsikten för bara en vecka sedan! 
☀️ Hela veckan har dominerats av jetlag och jag varit otroligt seg och oproduktiv (vilket egentligen bara är andra ord för trött och trist).
☀️ Vi väntar fortfarande på vårt bagage:(, tre väskor med presenter, nyinköpta saker, skor, kläder, neccessärer och andra bra-att-ha-saker som vi saknar dagligen. Jag tenderar ju att ta med mina favoritkläder på resor så garderoben känns otroligt tom just nu. Det har nu gått en vecka och vi har inte fått något besked om när vi kan tänkas få dem eller ens var väskorna befinner sig. Uselt, Norweigan! 
☀️ Jag har varit på en fortbildningsdag tillsammans med andra skolsköterskor, intressant och lärorikt!
☀️ Eftersom flera presenter befinner i i vårt icke framkomna bagage blev det en liten raid i veckan för att hitta ersättningspresenter till torsdagens födelsedagsbarn. Jag som inte bara köpt presenter i NY, utan också tårtljus, födelsedagskort och extra fint presentpapper:(. Tyvärr funkar inget av det något vidare bra på nästa födelsedagsbarn, sonen som fyller fjorton år i mars. 
☀️ Nu har jag en 17-åring! Coolt! Tänk att hon blir myndig om ett år... Det firades på flera håll och i flera dagar, med släkt, vänner och restaurangbesök på tu man hand på favoritrestaurangen Arirang.
☀️ Världens coolaste systerson har haft lastbilskort i flera veckor och i fredags fick vi äntligen åka med en sväng, så häftigt! Vilken utsikt man har från en lastbilshytt! 
☀️ Helgen har mest gått åt till att sova ikapp/igen och jaga dagsljus.
☀️Julen är bortplockad och utstädad! Ovanligt sent pga resan, oftast ryker allt dagen före nyårsafton hemma hos oss. Nu längtar jag till våren och frossar i tulpaner.
☀️ Apropå jul, jag och julblommor är ingen bra kombination. Min julstjärna dog innan julafton, IDAG slog min amaryllis ut! Jättefin, men lite fel i tid. Jag fick den i present den 9/12 och då hade den stora knoppar. 
(null)


Tycker du att hela inlägget har en lite deppig klang? Ingen fara, det är verkligen inte så farligt:)! I morgon är det en ny vecka, full med nya utmaningar! 


#1 - Floweroffame

Så tråkigt med ert bagage. Hoppas ni snart får hem det. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Vi lever på hoppet! Ha en fin dag du med!
Annapannapuff