Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 5, 2018)
☀️ I veckan fikade jag med en fd kollega, som samtidigt fick nyckeln till vår lägenhet i Spanien. Nu i helgen är hon, maken och dottern där för att leta egen lägenhet! Här poserar hon på altanen:): 
(null)

☀️ Veckan har annars mest handlat om förberedelser inför operation och sjukskrivning. Jag har promenerat massor och tränat en hel del och sövdes med träningsvärk baksida lår, vilket kändes skönt:). Nu blir det ju automatiskt några lugnare dagar...
☀️ I fredags var det så dags för en ny titthålsoperation, den här gången på Sophiahemmet. Kirurgen hittade en del ärrbildningar och sammanväxningar och har stökat om rejält i min stackars vänsterfot. Högläge och lagom belastning med hjälp av kryckor är det som gäller tills vidare. 
☀️ I lördags gick startskotteto på årets Melodifestival. En lugn tillställning, både på TV och här hemma i soffan. Vann rätt låt? Ja, rätt bidrag gick i alla fall till final, enligt mig.
☀️I dag, söndag, blev det en utflykt, vi var på bio för att se nya Disney-filmen Coco. Filmen är sevärd, men känns inte så mycket Disney... Budskapet? Att du ska hedra döda, nästan mer än levande? Hm, jag behöver nog bearbeta det här lite. 
(null)