Annapannapuff

En härlig dag
I går var det rekordvarmt här i Småland, över 30 grader! Vi hängde vid havet hela dagen och jag badade faktiskt! Premiärdoppet blev alltså i Östersjön och var riktigt skönt, 22 grader. Det blev mest brygghäng, men även en liten tur för motor. Såna här små utflykter behövs, det kommer antagligen inte bli någon segling med barnen, ryggen har inte blivit mirakulöst bättre:(. 
De flesta av oss hade en lat dag med sol och bad, medan maken kämpade med sötvattenspumpen som plötsligt sprack. Så är det på en gammal båt, det finns det alltid något som behöver fixas! Tur att han gillar sånt pyssel, jag hejar mest på och serverar kaffe.

(null)
Kompasserna fungerar utmärkt, men träskivan bakom behöver helt klart bytas ut...
(null)
Klädnyporna är nya för i år och i fantastiskt bra skick:)! 
(null)
(null)
Jag älskar verkligen båten och dess slitna patina, I år fyller hon 44 år, m/s Maria Maruzka af Näfveqvarn och har nu funnits i familjen i 39 år.

(null)
Oups, vi tappade visst några passagerare! Just idag hade vi en gammal surfingbräda på släp, som fick agera brygga/hopptorn. Lugn, vi vände och plockade upp dem och ALLA som badar från båten har flytväst på sig, Precis som när jag var liten är de enda  undantagen för flytväst om man är inne i kajutan eller ligger platt på däck, här demonstrerat av dottern: 
(null)

Flera i familjen stoltserade med röda näsor på kvällen:).

#1 - Lene

Ser helt underbart ut. Jag hoppas verkligen att din rygg blir bättre snart. Din stackare. Krya på dig fina du.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack❤️
Annapannapuff