Annapannapuff

Glossybox juli - Under the Sea
(null)
(Bild från Glossybox.se)
Julis Glossybox erbjuder ett djupdyk ner i ett hav av skönhet. Den heter Under the Sea och är "inspirerad av den mystiska världen nere på botten och har upptäckt några riktiga guldkorn bland havets skatter. Med månadens box får du produkterna som tar dig till playan oavsett om du fortfarande väntar på att stämpla ut eller om du redan njuter av lata dagar." 
(null)

I min box fanns: 
❤️ Sea Water Hair Spray från Senhor do bonfim. Skumt firmanamn, eller hur? Tänk, för några år sedan gillade jag inte alls saltvattenspray, idag går jag ingenstans utan min från australiensiska Mr SmithDen här verkar bra och luktar riktigt gott, men är jag redo att byta ut min favorit? Nej, men jag testar gärna lite! 
❤️ Facial Make Up Remover från Kueshi. Riktigt bra remover som relativt lätt tar bort vattenfast maskara utan att svida. Den är återfuktande och får högt betyg av mig. Kommer jag köpa den igen? Antagligen inte, om den inte dyker upp på Kicks, Åhléns eller liknande. När jag söker på nätet hittar jag ingen svensk återförsäljare... Jag gillar Cliniques Take the day off och kommer nog hålla mig till den ett tag till. 
❤️ Whitening boost toothpaste från Brilliant smile. Den här har jag fått i Glossybox tidigare. Inget revolutionerande, en helt ok tandkräm som inte gör tänderna det minsta vitare, men renare. 
❤️ Lösögonfransar från Depend. Jag hann nätt och jämnt fotografera dem innan dottern tog dem! Hon gillade dem skarpt, det var första gången hon testade lösfransar med "hår" av olika färger. Själv föredrar jag enstaka fransar eller lite mer neutrala. 
❤️ Intensivkur för håret från Schwartzkopf Gliss. En 1-minutsinpackning för håret i en-portionsförpackning, perfekt för semesterrresan! Den innehåller solskydd, UVA- och UVB-filter och ska återställa hårets glans och smidighet. 

En RIKTIGT fin OCH bra box!!
(null)