Annapannapuff

Annapannapuffs garderobsutmaning
Jag har verkligen mycket kläder, vilket inte är så konstigt eftersom det är ett stort intresse. Jag har bra ordning i mina garderober, rensar regelbundet i dem och ser till att de är årstidsuppdaterade. Ändå står jag ofta med alla garderobsdörrarna vidöppna och undrar vad jag ska sätta på mig?! En del kläder används flitigt, men många plagg bara hänger där, månad efter månad, till och med år efter år! Och det är här utmaningen kommer in: 
Jag ska utmana mig själv och under den närmaste veckan (fram till dess vi åker till Spanien) bära kläder jag sällan eller till och med aldrig använder! Syftet med det hela är att dels öka min repertoar av outfits nu när jag har tid och dels att ta reda på om det handlar om lättja och bekvämlighet att inte alla plagg används, eller om de plaggen faktiskt inte är så snygga/sköna som jag tror mig komma ihåg. Nu kör vi! 

Dag 1:
(null)
Denna jumpsuit, short och linne ihop köpte jag sommaren 2016 och använde EN gång, i Spanien (se bilden ovan). 
Varför har jag då inte använt den mer? Jag vet inte riktigt, kanske för att färgen är lite svår om man är blek? Jumpsuit är ett udda plagg, att gå på toaletten är till exempel en utmaning eftersom du måste krångla dig ur hela överdelen! Den främsta anledningen till att jag inte har använt den är nog ändå att grenen sitter lägre än vad jag är van vid. Nu har jag gått i den en dag och vilket fantastiskt svalt plagg! Visst blir toalettbesök lite krångligare:), men den här kommer absolut användas igen och är given i Spanien-packningen! 

#1 - Lene

Jag håller verkligen med dig om att jumpsuit är lite krångligare när man ska gå på toaletten och jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte äger någon jumpsuit, men jag tycker det är riktigt snyggt. Och den är superfin på dig. Den tycker jag verkligen du ska använda mer. Om inte annat sådana här somrar som det har varit i år och även i Spanien. Superfin!
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack, snälla! Den är så sval så jag kommer absolut använda den igen, trots toabekymret!
Annapannapuff