Annapannapuff

Mamma Mia, vilken kväll!
Den blev precis så fantastisk som jag trodde, Mamma-Mia-maraton-kvällen igår! 
Vi var på anrika Bio Rio, en 1940-talspärla i Hornstull och vilken otroligt vacker biograf det är, utifrån och in! Och egen bistro har de också. 
(null)
(null)
(Inte mina bilder) 

Först såg vi film nummer 1, Mamma Mia!, som Sing-a-long med allsångsledare. Stämningen var på topp, det sjöngs, dansades och viftades med händer - trots värmen! En timme in i filmen fick vi en liten paus och avnjöt varsitt glas bubbel utanför bion. Allsångledaren var jättebra, påminde oss i publiken om att sjunga ut ordentligt och hjälpte till att hålla ångan uppe till slutet. Vilket roligt jobb det måste vara?! Mitt nya drömjobb, sångledare på Bio Rio:)! 

När filmen var slut hade vi 40 minuter på oss innan film nummer 2 drog igång, perfekt för att hinna kissa och fylla på vattenflaskor. Mamma Mia! - Here we go again är en sämre än den första filmen, men låt dig inte avskräckas av det, utan se den ändå! Första filmen är så unik, så jag tror att det är svårt att efterapa/göra om. I uppföljaren haltar handlingen, flera av låtarna är mindre kända och framför allt så flyter de inte in i historien på samma sätt som i film nummer ett. Men jag skrattade, sjöng lite till och grät ordentligt mot slutet, så helt oberörd var jag ju inte:). 

Efteråt drog vi hemåt i den nu ljumma kvällen och satt långt in på natten vid vårt köksbord och diskuterade filmen och livet. Det kändes som den avrundningen behövdes, känslorna var verkligen "all over the place". 
(null)
Lova att se den om du gillade den första filmen! För visst är den en litet lyckopiller och för mycket ABBA-musik kan det ju aldrig bli, right?