Annapannapuff

Mamma Mia, vad jag längtar!
På fredag är det äntligen dags för ett event jag längtat efter i månader! Vi är ett stort gäng som ska på Mamma Mia-maratonafton! 

Först är det Mamma Mia! Sing-a-long. Jag älskar sing-a-long-föreställningar, energin är verkligen på topp! Och att få sjunga ut högt är bland det bästa jag vet, ni vet så där helt utan hämningar och pretentioner Senast jag var på sing-a-long var det filmen Sound of Music, en helt sagolik tillställning:)! Så här skriver  Bio Rio om eventet på fredag: "Filmen som baserades på ABBA-musikalen blev en enorm succé när den hade premiär 2008. I år, när den fyller tvåsiffrigt, och uppföljaren precis släppts, vad passar då bättre än att dessförinnan återuppleva och sjunga med i det här lyckopillret till upplevelse? Ta på dig dina bästa semesterkläder, fly hösten och följ med till den grekiska ön Kalokairi där Björn & Bennys klassiska låtar alltid finns inom en armlängds avstånd!
Värmer upp publiken och ser till att vi tar i ordentligt under föreställningen, gör musikalartisten Nils Axelsson, känd från Stockholm Stadsteaters musikal T rollflöjten 2.0 och revyn Prata högre Karin. I vår medverkar han även i musikalen Äventyret Aladdin."

Efter en kortare paus är det dags för oss att se uppföljaren, Mamma Mia 2, "Here we go again" som har premiär nu på onsdag, 18/7. 
(null)

Jag hoppas och tror på en magisk afton i goda vänners lag och i ljuvlig högsommarvärme och kommer nog ha svårt att somna natten innan:)! 


#1 - Lene

Wow vad spännande! Jag gillade första filmen av Mamma Mia skarpt. Den är jättebra.
Svar: Ja värmen gör att min smärta minskar och jag mår mycket bättre i min smärta. Jag älskar alla årstider, men numera är sommaren den bästa för då mår jag som bäst (förutsatt att det är en "bra" sommar, vädermässigt). Tack för omtanken fina du.
Ha en härlig dag.

Kramar
Lene

Svar: ❤️
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Det låter ju hur kul som helst! Att få sjunga med :)
Brukar sitta på musikfilmer och musikaler och nynna lite försynt för mig själv, som den tråkiga och stela svensk jag är, så att få sjunga med och leva ut tillsammans med likasinnade vore ju drömmen :)

Svar: Ja, åh vad jag ska sjunga ut:)!!
Annapannapuff