Annapannapuff

Strandfynd
Igår drog vi till den största, mest kommersiella stranden, Burrianan Beach. Där är det alltid trångt. Men det är här allt händer! Här är gatan intill kantade av butiker och kaffet, här finns ett vattensportcentra och ett otal strandförsäljare som kränger allt från färsk frukt och dricka till märkesväskor, saronger och massage. 
(null)
(null)

Så folk ser ut! Då tänker jag inte på kroppar utan det utanpå. En del har bara några trådar på sig, andra badar i heltäckande sjok. En del har mer tatueringar än bar hud, andra är så ilsket röda att jag önskar att de skulle gå hem för dagen. Smaken är som baken:), men den här herrn var nog det mest udda jag sett på länge: 
(null)
Saken är den att han gick runt med badringen på huvudet, länge! Min gissning är att han satte på sig den på skoj och sedan glömde bort den helt. Kanske var det skönt med lite skugga? 

Andra var riktigt stiliga: 
(null)

Det allra bästa med Burriana Beach är Ayo, en restaurang. De serverar en grym paella för 7,5 € och då får du hur mycket påfyllning du vill! 
(null)

#1 - Lene

Mmm vad gott med Paella.
Jag är riktigt avis på dig ska jag berätta. Jag önskar jag var tillbaka i Italien. Men här är rätt gött med värmen här också.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Ja, värmen är det ingen större skillnad på:)! Härligt att du kan njuta av den på hemmaplan❤️
Annapannapuff