Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 26, 2018)
☀️ Vi har hängt hos mamma och pappa i Småland och haft mestadels bra väder. Katterna har njutit av att kunna springa ut och in och jag har haft SEMESTER. 
☀️ Det blev ingen segling i midsommarhelgen, som planerat, men i tisdags fick vi några timmar till havs och oj, vad det gav mersmak! 
☀️ I onsdags spelade Sverige - Mexico i fotbolls-VM, en härlig målfest! 
☀️ I torsdags åkte vi hemåt, med en kajak på biltaket! Den ligger nu i en villaträdgård nära Mälaren, vilket förhoppningsvis gör att den  utnyttjas lite oftare. 
☀️ I fredags fick det bli ett läkarbesök pga ryggen, det gör fortfarande ont. Nu har jag fått smärtstillande att ta till, samtidigt som jag håller tummarna för att besvären spontant försvinner - helst igår! 
☀️ I lördags var vi hos Syster Yster och grillade. Det blev en fantastisk kväll, trots kylan utomhus. Förutom grillad kyckling fick vi, rabarber- och jordgubbspaj och tryfelsalami och en drink (nummer 4 här)  innan maten: 
(null)

☀️ Äntligen rätt sorts söndag, barnen kommer❤️! Sonen kom till middagen, dottern hämtade vi på Arlanda klockan 5 i morse, då hon kom hem från en kompisresa på Mallorca. Äntligen!