Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 28, 2018)
☀️ Veckan började med sol och värme i Småland, där vi egentligen skulle ha seglat men istället fick hänga hos mamma och pappa, på grund av min onda rygg. 
☀️ Vi firade pappas födelsedag lite i förväg på Pinchos i Västervik, med lunch för 10 personer mellan 9 och 75 år. Der blev en succé, födelsedagsbarnet gillade konceptet och barnen och barnbarnen likaså:)! Min favorit var friterad halloumi, pappas favorit var helt klart: 
(null)

☀️ Tillbaka till Stockholm, där vi alla längtade efter lite olika saker. Vissa längtade efter att få hänga med vänner och sitta vid datorn, någon efter långa duschar, andra efter kaffemaskinen och AC:n.
☀️ De senaste dagarna har faktiskt ryggen varit liiiite bättre, finns det kanske hopp?! Jag försöker hålla i mig och inte ta ut för mycket i förskott, bara öka promenadtider och träningsdosen lite. 
☀️ Vi konsumerar en hel del pesto här i familjen, så i veckan gjorde jag egen  Vilket genidrag! Det var lätt att göra och SÅ mycket godare än köpt! I kylskåp håller den egengjorda ca en vecka, 
(null)

☀️ Fotbolls-VM är nu slu, snyft. I går hejade vi fram Belgien till en hedervärd bronsplats och idag spelades finalen mellan Kroatien - Frankrike. Det var en rolig match med mänga mål och visst kändes det rättvist att Frankrike vann, trots att jag hoppades på Kroatien. Mbappé fick göra mål, 19 år gammal spelar han VM-final och gör dessutommål, det ni! 
☀️ Veckan avslutas på en lokal restaurang, för idag fyller islänningen, vår inneboende/granne år! 
(null)
Efterrätt åt vi hemma i J:s trädgård, kalastårta med blåbär och hallon. Det blev något färre ljus i tårtan än de antalet åren han fyllde, men det är ju fortfarande eldningsförbud:). 
#1 - Lene

Vilken härlig vecka du haft. Nu börjar en ny, orörd vecka som vi ser fram emot. Ha en fin dag.

Kramar
Lene

Svar: Ja, en helt tom vecka eftersom jag skulle ha jobbat! Jag ser det som en stor utmaning att fylla dagarna med mer än suckar över det varna vädret:)!
Annapannapuff

#2 - Floweroffame

Så tråkigt med din rygg. Hoppas du snart är bättre. Men visst är det härligt med den här sommaren vi får njuta av. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Visst hade jag önskat att sommaren sett lite annorlunda ut, men jag har i alla fall tur med vädret:)!
Annapannapuff