Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 29)
☀️ Först och främst: RYGGEN ÄR BÄTTRE! Sakta, men säkert har den extrema smärtan klingat av och häromdagen hade jag min första tablettfria dag sedan midsommardagen! Det är stort! Jag förväntar mig återfall, men tänker fortsätta vara duktig, dvs inte lyfta tungt, lyfta rätt och träna lagom. 
☀️ Jag har verkligen sörjt det faktum att ryggen hindrat mig från att jobba som barnmorska i sommar:(. 
☀️ Vilken värme! Stockholm har haft över 30 grader varje dag så länge att jag inte minns något annat väder längre! Mälaren är ljummen och fläktar är slutsålda överallt. 
(null)

☀️ Min efterlängtade Mamma Mia!-helkväll blev precis så underbar som jag hade tänkt mig! Vi sjöng med till den första filmen och njöt sedan av uppföljaren. ABBA-musiken är fantastisk och Bio Rio är en riktig pärla! 
☀️ I går hade vi finbesök från London, min svägerska och hennes tre barn. 7-åriga dottern och jag har ett stort gemensamt intresse och provade igenom alla mina vackraste skor tillsammans:). 
(null)
De här var 7-åriga J:s favoriter och snaaart kan hon faktiskt ha dem! Nästa sommar, kanske?! 
☀️ Snart Spanien! Om bara två dagar drar vi söderut! Barnen kommer först nästa helg, de hänger på Gotland med sin pappa ett tag till. Jag dövar min längtar efter dem genom att ta med mig min systerson - världens bästa substitut! Äntligen ska jag få visa honom vår fantastiska sommarstuga! 
(null)