Annapannapuff

Visst finns änglar!
Igår kom smärtan i ryggen tillbaka med full kraft, vilket knäckte mig. Det var ju inte så här det skulle bli! Jag har ju tränat duktigt, undvikit tunga lyft och sneda rörelser! Värktabletterna jag fick utskrivna har ingen större effekt och jag sov inte mycket i natt. I morse ringde jag 1177 och sjuksköterskan där tyckte, utan tvekan, att jag skulle åka in akut. Sagt och gjort, jag tog den starkaste tabletten jag hade och åkte till en av stadens akutmottagningar tillsammans med maken. Tre trappor ner, in och ur bilen, och så promenaden till rätt plats på sjukhuset, sedan var jag rätt mör. Väl på akuten fick jag snabb och proffsig hjälp och hade lite tur också, vi kom vid ett tillfälle då just ortopedmottagningen var rätt lugn. 
(null)

Ängel nummer 1: 
Efter inskrivning på akuten blev vi anvisade ett behandlingsrum att vänta i, där det fanns två pinnstolar. Att sitta med ett värkande, lågt sittande diskbråck är ingen höjdare, så jag försökte hitta någon halvbekväm ställning genom att hänga mer på höger sida än vänster. Då kom hon förbi, stannade till utanför vår öppna dörr och undrade om jag inte hellre ville ha en brits att ligga på? Om jag ville? Hon, en ambulanssjuksköterska som inte ens jobbade på akuten, hämtade en brits och två filtar åt mig, den ena vek hon ihop till en kudde. Tårarna svämmade över och jag hade svårt att få fram mer än tack och snälla du. En tvättäkta ängel, ett föredöme för sjuksköterskekåren❤️ !

Ängel nummer 2:
Han vakar med mig om natten när jag inte kan sova, hämtar det jag vill behöver innan jag hinner be om det och stryker mig över håret så att jag slappnar av. För tillfället sköter han allt härhemma , barn, katter och hushåll och ändå orkar han överösa mig med kärlek och pepp. En sådan ängel borde alla ha tillgång till då och då! Och tänk att världens bäste man är just min ❤️. 

En ordentlig undersökning senare och med nya, lite starkare tabletter åkte vi hemåt igen och hann precis till matchstarten av Sverige - Schweiz! Sverige är i kvartsfinal, tjoho! 
#1 - Min Lilla Kokvrå

Var rädd om dig!
... och din ängel :)

Svar: Tack, det ska jag!
Annapannapuff

#2 - Lene

Usch din stackare. Jag lider med dig. Sicket skit. Jag hoppas du blir bättre inom det snaraste. Du finns i mina tankar.
Klart det finns änglar, både levande och i himlen. Det är jag helt säker på. Skönt att du har en precis i din närhet. Det är kärlek det. Ha en fin dag (så bra du kan).

Kramar
Lene

Svar: Tack snälla❤️
Annapannapuff