Annapannapuff

Annapannapuff ❤️ fickor
Lycka är att fastna för en klänning i ett skyltfönster, gå in bara för att få beskedet om att den är helt slut i alla butiker (Zara) och sedan hitta den på nätet! När jag sedan lyckats beställa den fick jag ändå ett meddelande om att den var tillfälligt slut och där någonstans gav jag upp hoppet. Sen, bara häromdagen, kom det ett meddelande om att klänningen var på väg! Den var precis så fin som jag trott, sitter som en smäck och dessutom hittade jag  fickor i sidorna! Fickorna är  perfekta, djupa och väl dolda i söm och veck. Där ska jag ha mobilen och kanske nycklar, läppglans, tuggummi, fina stenar som jag hittar på stranden - en mindre handväska:)! 

(null)Misslyckat projekt?
(null)

Men den kanske tar sig, blomsterängen...? Hittade skylten utanför Ica Maxi, Västervik.

Sol, vind och vatten
Ryggen är bra mycket bättre, så vi tog en liten tur med båten idag. Åh, vilken härlig segling vi fick! Solen sken, vinden var ljummen och havet glittrade vackert. 19 grader stannade badtermometern på! Jag hade med mig badkläder, men hann inte riktigt med att bada... Badkruka? Jag? Ja, på något sätt har det blivit så med åren - jag som alltid badade först och mest när jag var liten. 
(null)
Ett segel och nästan 5 knop, det ni! 

(null)
(null)
(null)
Till slut var det dags att vända tillbaka och åka hem till mamma och pappa, Sverige -Mexico ville vi ju inte missa! Och tur var ju det, tänk att Sverige är i åttondelsfinal! Just nu tittar vi på Brasilien - Serbien och håller koll på Schweiz - Costa Rica, strax innan 22.00 får vi veta vilka vi möter på tisdag.