Annapannapuff

Det här med fötter...
Fötter, framför allt bara sådana är ett känsligt ämne hos många. Jag är själv inte så känslig, men tycker att en översikt av fötterna bör göras innan sandalerna åker på.

1. Se till att fötterna är rena, att naglarna är kortklippta och att hälarna är i ok kondition. Om du inte orkar fila själv och tycker pedikyr är för dyrt finns nu för tiden exfolierande sockor att köpa på exempelvis apotek, H&M och Kicks, en fantastisk uppfinning! Tänk på att smörja in fötterna ibland, de torkar lätt ut av sol, bad och barfotadans.
2. Se över dina sommarskor. Är de i bra skick? Skitiga och väldigt slitna skor gör verkligen ingen glad och så var det det här med storleken - sitter skorna bra på foten? Fötterna ska bära dig hela livet, de förtjänar bra skor i rätt storlek! 
Skräckexempel från härom kvällen: 
(null)

Många ojar sig över mina stackars fötter, som tvingas gå i högklackat då och då, men de är faktiskt i jättebra skick! Fördelen med att älska skor är att jag har många att välja mellan och fördelen med att ha en skadad vänsterfot är att jag (nu för tiden) bara har festskor en begränsad tid. Jag byter skor i princip varje dag och har alltid partyskorna med mig i en påse, till och från festen har jag mer bekväma skor. 
Gillar du, som jag, målade tånaglar så kan jag tipsa om Essies Midsummer collection, roliga färger som sitter riktigt bra! Min favorit är June in bloom, längst till vänster i bild:
(null)

#1 - Lene

Ja vilket skräckexempel på ofina fötter.
Jag håller helt med dig om färgen på nagellacket. Jag gillar den färgen skarpt. Allra helst när man är brun. Men det är många färger som är vackra när man är brun.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Visst är det så, mer sol åt folket:)!!
Annapannapuff

#2 - Christina

Haha, håller med. Urk för ofräscha fötter!

Svar: Orkar man inte ta hand om dem kan man ju ha sneakers:)!
Annapannapuff