Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 25, 2018)
☀️Fotbolls-VM har startat för Sveriges del! Jag är en riktig mästerskapssupporter och älskar att se matcher i sällskap av andra intresserade, gärna i Sverigetröja och med en svensk flagga målad på ena kinden:).
☀️ Sonen har äntligen blivit av med gipset på vänsterarmen! Handleden är något stel, i övrigt ser det jättebra ut. 
☀️ Vi har haft en av våra katter på taket och det är verkligen ingen höjdare om man bor på tredje våningen.... Han lyckades ta sig ut i ett obevakat läge, när slangen till vår portabla AC tryckt upp ett fönster lite för mycket. När vi väl hittade honom, satt han ynkligt pipandes uppe på taknocken och min hjälte till man fick helt enkelt klättra ut och upp och hämta in honom. 
☀️ Det är inte varje dag man får chansen att gosa med ett rådjurskid! När min vän J en morgon ringde och berättade att det låg två nyfödda rådjur i hennes trädgård, var jag snabbt där med kameran (här finns fler bilder). Mamma rådjur hämtade upp det ena kidet runt lunch, det andra fick vi ha kvar och njuta av hela dagen. Magisk närkontakt❤️ med lyckligt slut, mamman kom tillbaka och hämtade sin avkomma strax före midnatt.
(null)

☀️ Jag har varit på After Work med min härliga, före detta kollega Lisa, bubbel och babbel är vi båda bra på:). Vi lyckades tajma en fantastisk stund i kvällssol på Vau de Ville’s uteservering, Norrmalmstorg.
☀️ Nytt jobb! I veckan blev det klart, i höst byter jag ut en av skolorna jag jobbar på och det ska bli jätteroligt med en ny utmaning! 
☀️ Äntligen sommarlov! I onsdags var det sista arbetsdagen på ett tag, nu ska batterierna laddas!  
☀️Midsommar firade jag och maken i Småland, hos mamma och pappa (som dock själva inte var hemma). Nu blir det ju inte alltid som man tänkt sig, vår planerade seglingshelg blev inställd pga att min rygg helt plötsligt låste sig och gjorde ALL rörelse smärtsam. Tufft läge. 
☀️ Vi har firat var 6:e bröllopsdag, sockerbröllop, med söta presenter:). Visst blev firandet lite stukat av min onda rygg, men allt blir ju bättre med kärlek och champagne❤️. 
(null)

#1 - Anonym

Grattis till er 6-åriga bröllopsdag.
Det låter som du haft en härlig vecka.
Och du..grattis till nya jobbet.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack:)!
Annapannapuff