Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 24, 2018)
☀️ Takläggarna som jobbar på vårt hus jobbar inte sent om kvällarna, men de börjar riktigt tidigt och vissa morgnar har oväsendet varit fruktansvärt! Men, inget ont som inte har något gott med sig, vi har fått ett nytt fönster i badrummet! För några veckor sedan fick vi en spånskiva uppspikad över det gamla fönstret och har sedan dess levt med ett fönsterlöst badrum. Plötsligt, nu i veckan, togs skivan bort och ett nytt, öppningsbart fönster kom på plats! 
(null)

☀️ Värmen är inte lika konstant och ihärdig längre, men jag upplever att jag har svårt att klä mig rätt. Det blir ofta för varmt fram på dagen eller för svalt i skuggan. Minns inte att det här varit ett problem tidigare år? 
☀️ Nu har även min dotter haft skolavslutning, sin allra första på gymnasiet och därmed har båda mina barn officiellt sommarlov! Det här innebär att de nu helt och hållet anammat och tolkat om begreppet sommartid. Sommartid innebär just nu att frukost inte äts, lunch är ett vitt begrepp som sträcker sig långt in på eftermiddagen och oftast/helst består av stadiga matrester, nudlar äts med fördel efter midnatt och kvällste med tillhörande popcorn smakar som godast efter en lång dag, dvs runt 2 på natten. Ni förstår svårigheten att få till en vanlig middag tillsammans? 
☀️ Min ena gymnasieskola har haft avslutning och student nu i veckan, den andra har varit helt tom på elever. Att jobba på en skola utan elever är rätt trist, jag rensar ut gamla journaler, river papper, sorterar, inventerar och städar. Dags för sommarlov:)! 
☀️ Världen bästa Salong Moment hade AW i torsdags och jag tittade in på väg hem från jobbet. Caroline Svedbom var där och visade upp en massa vackert glitter, det bjöds på bubbel och plockmat - stället var proppfullt! 
☀️ I fredags var jag på lyxbio med maken och drack bubbel till Star Wars-filmen om Han Solo. En magisk upplevelse och filmen var också bra:). 
☀️ Lördagen dominerades mest av ryggont:(.
☀️ Söndagen bjöd på allt väder, strålande sol, halvklart, ösregn och åska inom loppet av några timmar. Vi tog en power walk längs Mälaren, efter en härlig sovmorgon med tillhörande kaffe på sängen. Sedan blev det en bilpromenad norrut, till den lilla pärlan Växtplats Nybyn
(null)