Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 23, 2018)
☀️ I måndags vaknade jag i Spanien, minisemestern var över och det var dags att bege sig hem till Bromma. 
☀️ I tisdags var det dags för veckans första studentmottagning, J:s son. Vi fick libanesisk buffé och champagne till det. Tyvärr tog värmen en lite paus just den här dagen, 19 grader och en kall blåst gjorde att det kändes som höstväder:(. 
☀️ I onsdags firade vi nationaldagen med en lång och välbehövlig sovmorgon:). Den 6/6 är min mans systers födelsedag och sedan hon dog i leukemi för 8 år sedan träffas släkten och firar henne genom att just träffas och äta tillsammans. Att fira hennes födelsedag istället att uppmärksamma hennes dödsdag tilltalar mig, jag firar hellre livet än döden.
☀️ I torsdags var det studentfirande hela dagen, min systerson gick ut från Stockholms transport- och fordonstekniska gymnasium - en Scaniaförare är flygklar! Vi var med på utspringet och fortsatte sedan hem till min syster, där det bjöds på kallskuret och potatissallad. En bra mycket varmare dag och kväll än igår! 
☀️ I fredags var det dags för "mina" elever att ta studenten. Jag har nu följt dem, som skolsköterska, sedan deras första dag på gymnasiet och tårarna var inte långt bort när de tjutande sprang ut i havet av anhöriga. Många av dem har kämpat så otroligt mycket med både skolan och livet utanför och kommer för alltid finnas kvar i mitt minne.   
☀️ I lördags tog vi med oss otroligt goda vildsvinshamburgare från Totebo Gård och hade grillkväll hos J. När vi flera timmar senare gick hem var det fortfarande 19 grader, magiskt! 
☀️ Och till sist blev det så söndag och dags för Katy Perrys konsert i Ericsson Globe. 

En minst sagt fullsmockad vecka! 
#1 - Lene

Oj vilken spännande vecka du haft. Mycket studentfirande men så blir det i omgångar vid den här tiden på året. Vi hade bara ett studentfirande och det var rätt så skönt för vi hade nog inte hunnit med mer just nu tror jag. Hur var Katy Perry konserten? Jag tycker hon är så cool.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Katy Perry var underbar❤️! Ja, den här veckan blir förhoppningsvis snäppet lugnare:).
Annapannapuff