Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Påskafton, check!

Publicerad 2018-03-31 23:45:44 i allmänt, resor,

Vilken dag vi haft! Brunchen var verkligen jättegod och att få äta utomhus i värmande sol gav oss alla energi. Med reserverna påfyllda drog vi vidare för att handla påskmat. Det roliga med att handla i Spanien är dels att alla (även tonåringarna) är delaktiga och dels att det finns alkohol i butikerna:)! Alla valde något eget, därför blev årets påskmiddag något spretig:
(null)
Påskmusten hade jag släpat med från Sverige:). 

Påskriset fick jag kämpa med, det finns liksom inga björkar här. Till slut fick vi tag på några vissna kvistar som tyllfjädrarna från Lagerhaus kunde fästas i. 
(null)
(null)
Utsikten från min plats vid matbordet. 

Vi åt inomhus, det började blåsa mer under eftermiddagen. Kvällen kändes lite ruggig, ändå var det 16 grader ute när jag nyss kröp till kojs - så fort man kan vänja sig vid andra temperaturer!! 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela