Annapannapuff

Påskafton, check!
Vilken dag vi haft! Brunchen var verkligen jättegod och att få äta utomhus i värmande sol gav oss alla energi. Med reserverna påfyllda drog vi vidare för att handla påskmat. Det roliga med att handla i Spanien är dels att alla (även tonåringarna) är delaktiga och dels att det finns alkohol i butikerna:)! Alla valde något eget, därför blev årets påskmiddag något spretig:
(null)
Påskmusten hade jag släpat med från Sverige:). 

Påskriset fick jag kämpa med, det finns liksom inga björkar här. Till slut fick vi tag på några vissna kvistar som tyllfjädrarna från Lagerhaus kunde fästas i. 
(null)
(null)
Utsikten från min plats vid matbordet. 

Vi åt inomhus, det började blåsa mer under eftermiddagen. Kvällen kändes lite ruggig, ändå var det 16 grader ute när jag nyss kröp till kojs - så fort man kan vänja sig vid andra temperaturer!! 

God morgon, Spanien!
Jag har åkt utomlands vintertid förut, men jag har nog aldrig varit lika redo, lika trött på snö och kyla som jag är just i år! Tidigare har ett påsklov i Spanien kommit ungefär samtidigt som den svenska våren och resan har handlat mer om miljöombyte än något annat, den här gången känns  det mer som en livräddande åtgärd. Jag vet att det inte kommer vara högsommarvärme, men lite värmande sol kommer göra underverk för vintertrötta jag:). 

Vi landande runt midnatt och släckte lamporna i lägenhet strax efter 02.00. Tonåringar sover än, jag och maken sitter på altanen i solen och dricker kaffe, det är magiskt! 18 grader och strålande sol! 
(null)
Min utsikt just nu.

Dagens planer? 
Vi har lovat tonåringarna frukost/brunch/lunch på favoritstället inne i stan. Förråd och kyl gapar tomma, så efter maten blir det storhandling. Sen är det dags för pyssel här i lägenheten, lite städning, lite påskäggsletande, lite påskpyssel och så ska vi ordna påskmiddag. Sen ska jag också rensa rabatten, dvs krukorna på bilden. Allt i lagom tempo, jag lovar:)! 
Glossybox - The Unicorn Box
Mars Glossybox kom i går, som ett tidigt påskägg:)! The Unicorn Box med underrubriken Be One of a kind lanseras som årets mest magiska box och innehåller "produkter som gör din skönhetsrutin lite mer glädjefylld, fantasifull och kanske till och med lite mer magisk."

(null)

Min box innehöll: 
❤️ Ett mattande serum från Figs & Rouge. Denna dubbelverkande produkt ska dölja ojämnheter  och motverka uppkomsten av orenheter i hyn. Den luktar gott, men huden känns lite stram efter applicering. Jag måste testa mer! 
❤️ Unicorn Brush från Inuwet. Inuwet står för IN Unicorns WE Trust och de har här tillverkat en enhörningsinspirerad borste för ögonskugga. Borsten känns mjuk, men den ser väldigt plastig ut. 
❤️ Torrschampo från Amica. Innehåller naturlig risstärkelse och havtorn och ska fräscha upp och absorbera överskottsolja i håret. Den här känns riktigt bra, både känslan och doften! 
❤️ Lipgloss från Medusa’s Make-up. Metallisk läppglans i ljusrosa, som ska täcka bra och ska vara extra hållbart. Märket är vegansk och cruelty-free. Läppglanset är väldigt ljust rosa och väldigt skimrande, resultatet blir lite lätt barnsligt. Kanske kan jag dutta lite grann som skimmer på andra läppglans/läppstift? 
❤️ Hårsfärgsspray i färgen Candy Pink från Live. Rosa, direktverkande hårfärg i sprayform, som ger en tillfällig, men intensiv, färg. Sprayas direkt på torrt hår och tvättas bort efter en tvätt. Eller två? Det står  faktiskt "håller i en tvätt". Kanske vågar jag testa i Spanien? Eller så får dottern offra sig:). 
(null)
(null)

En rolig och lite udda box, för en gång skull tycker jag text och innehåll matchar! Jag älskar Glossybox❤️!