Annapannapuff

Att färga ägg
Lite påskpyssel tänkte jag att vi skulle ägna oss åt i Spanien och eftersom barnen inte längre är så pigga på att måla ägg tänkte jag att vi skulle färga ägg istället! 

(null)


Jag hittade en guide som visar hur man färgar ägg naturligt, genom att använda sådant som finns i skafferiet. Om de naturliga färgerna blir för trista så tänkte jag att vi skulle färga ägg med nagellack, jag tar med ett par gamla för säkerhets skull. 

Ett annat pyssel jag tror skulle kunna roa barnen är att vika servetter till påskharar
(null)
Tips och bild från iCA:s tidning Buffé. 

Mina barn är 14 och 17 och pysslar gärna (nåja, en liten stund i alla fall), men nu för tiden krävs det en lite högre svårighetsgrad och lite mer engagemang och påhittighet från min sida. Däremot ska påskäggen innehålla lika mycket godis som förr, gärna också någon liten påskpresent och så ska de gömmas inför påskäggsjakten på påskafton - då är de inte för stora för att leka, minsann! 


#1 - Lene

Pyssligt och fint.
Det är kul att pyssla. Även om jag inte gör det så ofta och mycket som jag gjorde förr, så tycker jag fortfarande det är väldigt kul och mysigt. Många gånger rogivande
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Jag håller med om att det rogivande! Önskar jag hade lite mer tålamod, bara...
Kram A
Annapannapuff

#2 - Floweroffame

Så inspirerad jag blev. Vi ska picka ägg på påskafton så jag ska prova att färga äggen. Rödkål var häftigt. Ha en härlig påsk i Spanien

Svar: Vad roligt! Lova att du visar upp resultatet!!!Frågan är om jag kommer hitta rödkål på Supersol i Soanien:)?!
Annapannapuff

#3 - Floweroffame

Kram Pernilla