Annapannapuff

God morgon, Spanien!
Jag har åkt utomlands vintertid förut, men jag har nog aldrig varit lika redo, lika trött på snö och kyla som jag är just i år! Tidigare har ett påsklov i Spanien kommit ungefär samtidigt som den svenska våren och resan har handlat mer om miljöombyte än något annat, den här gången känns  det mer som en livräddande åtgärd. Jag vet att det inte kommer vara högsommarvärme, men lite värmande sol kommer göra underverk för vintertrötta jag:). 

Vi landande runt midnatt och släckte lamporna i lägenhet strax efter 02.00. Tonåringar sover än, jag och maken sitter på altanen i solen och dricker kaffe, det är magiskt! 18 grader och strålande sol! 
(null)
Min utsikt just nu.

Dagens planer? 
Vi har lovat tonåringarna frukost/brunch/lunch på favoritstället inne i stan. Förråd och kyl gapar tomma, så efter maten blir det storhandling. Sen är det dags för pyssel här i lägenheten, lite städning, lite påskäggsletande, lite påskpyssel och så ska vi ordna påskmiddag. Sen ska jag också rensa rabatten, dvs krukorna på bilden. Allt i lagom tempo, jag lovar:)! 
#1 - Min Lilla Kokvrå

Åh, vad härligt!!!!
Glad påsk!

Svar: Glad påsk!
Annapannapuff