Annapannapuff

Världens bästa uppfinning?
De finns lite överallt, just nu får du till exempel ett 2-pack för 19.90 på Kjell & Co, så kallade handvärmare. Kuddarna, som består av någon slags gel, aktiveras genom att du trycker på en metallknapp i dem. De uppnår sedan maximal värme (50 grader) inom några sekunder och håller den sedan i ca 30 minuter. För att sedan reaktivera dem så kokar du dem bara i vatten i 5 minuter och när de torkat är de redo att användas igen, och igen och igen... 
(null)

(null)Bilder lånade från Kjell & Co:s webbsida 

Små, smidiga och snabba har de gjort sig helt oumbärliga i vår familj. Just nu, när jag har ont i ryggen går det ett 20-tal om dagen, så ni förstår att jag tillbringar en hel del tid vid spisen:)! 
De kan så enkelt tas med i handväskan för att läggas i vantar, under kläder, på magen vid mensvärk och på ömmande axlar. Eftersom att de är så små syns de knappt under kläder! Tänk på att de blir riktigt varma, lite tyg mellan kudde och hud kan behövas initialt. 
Nej, ingen sponsring här, bara en fantastiskt bra uppfinning som jag hoppas att alla har koll på. Jag höll en mindre föreläsning om dem för frusna kollegor på en av mina skolor häromdagen och insåg att det fortfarande finns många som missat dem! 


#1 - Floweroffame

Låter som en fantastisk uppfinning. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Oslagbar, är den!
Annapannapuff

#2 - Lene

Jag håller med dig om att det är en fantastisk uppfinning. Vi har några sådana (någonstans) men vi använder inte dem. Varför vet jag inte.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Passar perfekt nu när det är riktig vinter, fram med dem!
Annapannapuff