Annapannapuff

Vecka som gått (vecka 12, 2018)
Äntligen en lite piggare vecka, kan det bero på ljuset?! 
☀️ I tisdags skålade in vårdagjämningen med lite champagne. Klart ljusets återkomst ska firas ordentligt! 
☀️ I onsdags var det dags att Rocka sockorna, 21/3 är nämligen Internationella Downs Syndromdagen
☀️ I torsdags var jag och en vännina på ett event med Caroline SwedbomGrand Hotel. En härligt lyxig vardagkväll med vackra smycken i vacker miljö.
(null)

☀️ Jag har krupit i grannens rabatter och letat vårtecken och hittade några snödroppar i snön. 
(null)
Sedan dess har det hänt mycket, snön är nu helt borta! Idag, söndag, bjöd Stockholm på sol från en klarblå himmel och 10 plusgrader - vilken kontrast mot de 7 minusgraderna och isiga vindarna vi vaknade till i Skellefteå i morse! 
☀️ Vi har som sagt tillbringat helgen i Skellefteå. I lördags var det dags för dottern med partner att tävla i Dans-SM. Tävlingen var suveränt bra anordnad och vi fick se en del fina danser. Synd att vi inte hade mer tid och kunde se lite annat från SM-veckan.
(null)

☀️ Det enda dåliga med helgen var att jag blivit tokförkyld. Flygresan hem var en pärs, fasen vad det gjorde ont i mina stackars igentäppta öron:(. 
☀️ Ytterligare ett vårtecken, idag är det våffeldagen! Vårt hotell hade våffelsmet och våffeljärn på frukostbuffén, så jag startade dagen med en nygräddad våffla med grädde och hjortronsylt❤️. 
☀️ I natt var det dags för sommartid, när klockorna ska ställas fram en timme. Jag gillar verkligen sommartid, men hatar omställningen:(. 
☀️ Dags att skriva packlista och rota fram lite vårkläder, om 5 dagar flyger vi till Spanien för att fira påsk! #1 - Floweroffame

Vilken vecka. Så mysigt att åka till Spanien. Värme längtar man efter nu. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Ja, jag hoppas på soligt väder utan blåst!
Detsamma till dig!
Annapannapuff