Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 10, 2018)
☀️ Veckans höjdpunkt var helt klart när jag i tisdags kväll fick hem två brunbrända ungdomar från Thailand. De har under veckan lidit av jetlag och rivstartat dagarna strax runt 05.30, en underlig och annorlunda situation för mig som tonårsmamma:). 
☀️Sportlovet är slut och därmed har jag jobbat på riktigt igen. Det har gått över förväntan, men oj så trött jag blir! 
☀️ Nu har jag tagit tag i min krånglande rygg och fått antiinflammatoriska tabletter, en tid för magnetröntgen och även bokat tid hos fysioterapeut. 
☀️Fredagen började med frukost på världens  bästa salong Moment.  Där fanns grön smoothie, chiapudding med färsk frukt, knäckebröd, guacamole och kaffe. Förutom frukost bjöds det på shopping-, skönhets- och hårtips i vanlig, trevlig ordning. 
☀️ Fredag = fredagsmys. Vi åt pizza och drack champagnen till:). Alice Bardot är en äkta champagne för 199kr, det kallar jag ett kap! Den har nr 75382 på Systembolaget och passar utmärkt som den är eller till lite saltare tilltugg/mat.
☀️ Lördag = final i Melodifestivalen 2018! Och tänk, rätt låt vann! Jag är jättenöjd med Benjamin Wahlgren som vinnare:). 
☀️ Söndag = biokväll. Jag tog med mig maken och vår isländske granne på bio i en anrik inrättning här i krokarna, Höglandsbiografen. Vi såg Tårtgeneralen och skrattade en hel del. Det är en varm, vemodig och rolig film signerad Filip & Fredrik.  
  (null)

☀️ Jag avslutar veckan med att dricka te och slå in paket vid köksbordet. I veckan som kommer fyller nämligen sonen 14 år!