Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 11, 2018)
Den här veckan har varit lite tuff. Det har varit mycket på jobbet, en del att stå i här hemma och i kombination med att foten och ryggen krånglar gjorde det att helgen var extremt efterlängtad! 
☀️ Jag går nu på sjukgymnasik igen och den gör förjävla ont. Fysioterapeuten drar och vrider och pressar min stackars vänsterfot till bristningsgränsen. Och jag som gick dit för problem med ryggen:(?! 
☀️ Vädret gör mig galen! Några dagars töväder i veckan följdes av ny kyla pch mer snö - i mars?! Seriöst? Underlaget på trottoarer och gångvägar här i förorten är livsfarligt! Men vackert är det, så här såg det ut i fredags: 
(null)
(null)

☀️ I onsdags fyllde han så 14 år, min lilla pojke❤️. Nu räknar han ner dagarna till 15 årsdagen och moppe:)! Den stora dagens firades först med tårtkalas och sedan med middag på Pinchos med moster och kusiner. 
☀️ Dottern var på danstävling i Göteborg i helgen. Hon och partnern valde att åka själva, eftersom det här var deras allra första tävling i A-klass, den högsta klassen som finns i Sverige. I natt kom hon hem, rätt nöjd, väldigt trött och med en finalplats i latin i bagaget. Grymt bra jobbat! Nu packar vi om dansväskan till nästa helgs äventyr i Skellefteå, det är dags för dans-SM
☀️ Veckan avslutades på vår kvarterskrog, Elliots.  Jag åt torskrygg med skirat smör, ägg, färska räkor och riven färsk pepparrot, magiskt gott! Till efterrätt överraskade de med att ha churros, en spansk specialitet, vilket fick mig att längta ännu mer till Spanien. Nu är det mindre än två veckor kvar till vi åker dit, yey!   

#1 - Lene

Jag håller med dig om att man är lite trött på snön och vintervädret nu. Little bit to late om man säger så. Men men vi kan inte göra något åt det. Det är bara hoppas att det blir en jääääkligt fin sommar.
Hoppas du blir bra i foten och ryggen snart
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Bara sommaren kommer någon gång...
Annapannapuff