Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 13, 2017)
☀️ Usch, vilken förkylning jag fick med mig hem från Skellefteå! Den påverkade större delen av veckan och gjorde landningen efter flygresan till Spanien till en riktig mardröm - mina stackars öron! 
☀️ I tisdags var det dags för magnetröntgen av ländryggen. Jag har inte (eller, i alla fall inte så mycket) klaustrofobi, men att ligga fast på en brits inne i ett rör var tufft! Och lång tid tog det! Syftet med undersökningen var framför allt att se om jag har någon inflammation i bäckenet eller ländryggen, som kan förklara mina besvär. 
☀️ Att packa till Spanien var riktigt svårt den här gången! På somrarna är vädret där konstant varmt och soligt och jag vet vad jag kommer använda mest. Om våren är det svårare att förutsäga vädret och den södra spanska kusten har haft sämre väder än vanligt hittills i år. Dessutom är det svårt att tänka sig kläder för varmt väder när det hemma är så kallt att både fingervantar och mössa fortfarande behövs vid promenader! Ja, ja, less is more har ju aldrig varit min grej:). 
☀️ I fredags natt landade vi äntligen i Spanien och i lördags vaknade vi till strålande sol! Här är det vår och mimosan blommar
(null)

☀️ Påskhelgen har bjudit på härligt väder, som försommar i Sverige! Vi har doppat tårna i Medelhavet, solat i skydd för vinden på altanen och ätit paella på favorithaket:
(null)

#1 - Lene

Vilket angenämt problem att ha svårt att veta vad man ska ha på sig när man kommer till Spanien. Det är ju lyx bara det att åka iväg till Spanien så här på vinter/våren.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Visst är det:)?! Jag är SÅ nöjd❤️! Kram Anna
Annapannapuff