Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 9, 2018)

☀️ Jag har börjat jobba och det har gått över förväntan! Å andra sidan är jobbet som skolsköterska rätt soft just på sportlovet:).
☀️ Barnen firar sportlov i Thailand och ska om bara någon dag byta 30 grader mot minusgrader i nära samarbete med jetlag, det blir en spännande tid! 
☀️ Foten är verkligen bättre, även om den är fortsatt svullen. Stabiliteten blir bättre för varje dag och smärtan har minskat rejält. Ryggen sköter sig däremot inte:(. 
☀️ I tisdags startade årets bokrea! Jag köpte 5 böcker, 3 Agatha Christie-romaner, en present och så en bok som inte var på rea. Trångt och tråkigt, blir min sammanfattning av årets bokrea. 
☀️ Rysskyla och snökaos har varit veckans samtalsämne. Här i Stockholm var det extremt kallt i början av veckan och vintervägar, även i innerstan! Idag söndag är det bara minus 4...
☀️ Melodifestivalens Andra Chansen for förbi utan mycket väsen och utan skrällar. Jag såg nu i morse att Felix Sandman gått upp på något spelbolags andraplats i finalen, så bra är den/han ju inte!? 
☀️ Lördag = cocktailparty och den avslutande delen i trilogin som utgjort min systers 50-årsfirande. Goda drinkar, bra tilltugg och glada människor gjorde kvällen till en succé. Och jag kom i allra finaste partyskorna och de satt på en stund i alla fall:). 
(null)