Annapannapuff

I Spanien är det också varmt☀️
Skillnaden för mig är dels utsikten över Medelhavet och dels att jag faktiskt är ledig och kan njuta av  solen och värmen bättre/mer. 
(null)
Här hänger jag idag, under solhatten, med e-boksläsaren i handen. Och så en kopp kaffe bredvid. Eller ett glas cava:).

Flygresan hit var riktigt skumpig bitvis, vi flög rakt över ett oväder och kunde se molnen lysas upp av blixtar! Vi kom fram till lägenheten strax efter 02 i natt, så den här dagen har gått i lugnt tempo. Vi har mest hängt på altanen och handlat det nödvändigaste, se nedan:
(null)
Miniflaskor med cava, färdigskaladr salamikorvar, Citronfanta Zero och Kinders Happy Hippo - alltid det jag letar efter först i affären:). Och så platta persikor! 

En bok utläst och fler lär det bli, här ska slappas! 

Veckan som gått (vecka 21, 2018)
☀️ Veckan har dominerats av en bruten handled och ett gips. I måndags var jag med sonen och röntgade hans handled, för säkerhets skull och den visade sig vara bruten! Orsaken? Fotboll med några äldre grabbar...
(null)
Inte det roligaste, men nu sitter gipset på plats och nu den här helgen har han mycket mindre ont.
☀️ Vår lilla fontän är på plats! Det brukar vara ett typiskt vårtecken, men jag antar att det är pga alla byggprojekt runt om huset som den var så extremt sen på plats i år.
(null)

☀️ Vilket väder! Dag efter dag med sol och värme! Det bästa är när kvällarna är ljumma och vi kan äta middag utomhus, i parken utanför. Visst är det lite bökigt att bära ner allt, men det är så mysigt att få sitta i kvällssolen.
(null)

☀️ Nu är det bara några dagar kvar till vi åker till Spanien❤️! Efter en rätt intensiv vår längtar jag efter att få bara hänga och plöja böcker. 
☀️ I fredags grillade vi hos syster yster, en härlig kväll där vi satt ute och njöt länge.
☀️ Och igår var det mors dag och jag blev jättefint firad, jag är verkligen  bortskämd med sånt:). Vi besökte Pokéburger, en ny bekantskap för mig! Pokébowls och hamburgare, en rätt bra kombination för många familjer - smart och väldigt gott! Mors dag
Min mor är fantastisk och förtjänade det allra bästa❤️. I år ses vi inte på mors dag, så jag skickade badbomber från Lush  ett märke jag vet att hon länge velat testa. Och så påminde jag henne, per telefon, om det året jag skrev grattis mor på gräsmattan, genom att lägga ut maskrosor:). Kan jag ha varit 10 år gammal, då? Annars brukade jag måla teckningar, skriva dikter och plockade blommor. 
Jag vet att mors dag kan vara en jobbig dag om man inte har någon mamma i livet eller om relationen är dålig, men många mammor gör små under varje dag och är verkligen värda en egen dag! Visst förändras ideal och förväntningar på en mamma över tid, men för mig står en mamma för trygghet och visdom (precis som pappa, men det tar vi höst:)!) och hon är min största förebild. 

Själv firades jag av barnen vid frukosten (andra kanske skulle kalla det lunch pga tidpunkten på dygnet) och så ska vi ut och äta tillsammans i kväll. Jag måste jag erkänna att jag inte lämnar något åt slumpen här, jag påminner dem om mors dag i god tid innan. Ofta:)! 
(null)
Den här har några år på nacken, sitter på insidan av en garderob och får mig att le även mörka morgnar. Just vitsippa är en av mina favoritblommor.