Annapannapuff

Glossybox april 2018
(null)

Hey beautiful! heter månadens box och med den vill Glossybox fråga: vad är skönhet för dig? Sedan står det en massa nonsens och sist Stay Glossy and be your own kind of beautiful. Ja, ja, det här fick jag i min box: 

❤️ Duschgel från Urtekram (visst är det ett konstigt namn?). Den är produkten marknadsförs som vegansk, 100% naturlig och ekologisk, men är den bra:)?! Gelen är berikad med havtorn, blåbär och hallon och luktar helt ok, men förpackningen är otroligt trist - den matchar liksom namnet! 
❤️ Makeupborste från Luxie Beauty. Borsten är solfjäderformad med syntetiska hår och perfekt för att applicera highlighter och bronser samt avlägsna överflödigt pudersocker ögonskugga. Jättefin och mjuk borste som jag absolut kommer använda mest just till highlighter. 
❤️ Krämig färg till kinder och läppar från Beautaniq Beauty. Den här krämen ska med hjälp av aprikosextrakt reparera och skydda, samtidigt som den ger färg. Den rosa förgen är väldigt skär och formulan lätt kladdig, nja... 
❤️ Highlighter från australiensiska ModelCo, just här i samarbete med the one and only Karl Lagerfeld. Tittar man noga så syns Karls profil på dosans lock, så coolt! Highlightern är ljust rosa med lite lyster i. Den ger lite färg, lite skimmer och är väldigt odryg, det krävs en ansenlig mängd för att de ska synas. Perfekt vardagsprodukt, där makeupen ska anas snarare än synas, kanske? 
❤️ Lip juicer från The Body Shop. Ett nytt, veganskt läppbalsam med färg och vårdande egenskaper från sheasmör, marulaolja och olivolja. Formen på hylsan påminner om EOS och är ungefär lika klumpig att hålla i och applicera. Färgen hamnar lätt utanför, så det här är inget att ha i handväskan och ta fram på tunnelbanan utan spegel. Riktgt återfuktande, dock! Jag fick doften/smaken jordgubb och den både luktar och  smakar smaskens:). 
(null)

Ingen box som går till historien direkt. Jag hoppas på en limited edition Mors Dag-box, den har de senaste åren varit riktiga höjdare!