Annapannapuff

Mors dag
Min mor är fantastisk och förtjänade det allra bästa❤️. I år ses vi inte på mors dag, så jag skickade badbomber från Lush  ett märke jag vet att hon länge velat testa. Och så påminde jag henne, per telefon, om det året jag skrev grattis mor på gräsmattan, genom att lägga ut maskrosor:). Kan jag ha varit 10 år gammal, då? Annars brukade jag måla teckningar, skriva dikter och plockade blommor. 
Jag vet att mors dag kan vara en jobbig dag om man inte har någon mamma i livet eller om relationen är dålig, men många mammor gör små under varje dag och är verkligen värda en egen dag! Visst förändras ideal och förväntningar på en mamma över tid, men för mig står en mamma för trygghet och visdom (precis som pappa, men det tar vi höst:)!) och hon är min största förebild. 

Själv firades jag av barnen vid frukosten (andra kanske skulle kalla det lunch pga tidpunkten på dygnet) och så ska vi ut och äta tillsammans i kväll. Jag måste jag erkänna att jag inte lämnar något åt slumpen här, jag påminner dem om mors dag i god tid innan. Ofta:)! 
(null)
Den här har några år på nacken, sitter på insidan av en garderob och får mig att le även mörka morgnar. Just vitsippa är en av mina favoritblommor. 


#1 - Lene

Mammor (och som du sade även pappor, men de har ju en egen dag) förtjänar uppmärksamhet med tanke på vilket jobb de allra flesta mammor gör i livet. Vi firar inte Mors Dag på det sättet i min familj, mer än att vi uppmärksammar det och säger grattis till varandra. När tjejerna var små fick jag naturligtvis teckningar mm av dem, men att de säger Grattis på Mors Dag räcker gott för mig. Det är kärlek oavsett vad. Ha en fin dag. Kramar Lene

Svar: Gratis till dig med:)!!
Annapannapuff