Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 18, 2018)
☀️ Veckan började med Valborgsmässoafton, en kall sådan. Vi tittade på brasa, gick hem och värmde oss och väntade in tonåringarna. 
(null)

☀️ Första maj bestämde jag mig för att göra en av mina två årliga utrensningar. Alla garderober och klädlådor gicks igenom, vinterkläder ut - vår/sommarkläder in. 
☀️ Vi har bokat in nästa resa till Spanien! Det blev lite senare än vi först tänkt oss, första helgen i juni bär det av. Den här gången blir det bara jag och maken och åh, vad jag längtar! 
☀️ Träningen på SATS blir faktiskt roligare och roligare. Jag har lärt känna maskinerna, kan mina övningar och är bättre på att ta ut rörelserna maximalt. Vikterna är fortfarande låga, enligt fysioterapeutens instruktioner. 
☀️ I torsdag gick jag hem i kallt regn, i lördags kom sommaren, eller i alla fall försommaren. Naturen exploderar verkligen nu, det här är utsikten från mitt sovrumsfönster: 
(null)

☀️ I lördag var det dags för danstävling, den här gången här i Stockholm och det var säsongens sista för vår del. Lite vemodigt! 

☀️ På lördagkvällen grillade vi hos min syster, vi hamnar lätt där:). En kväll helt utan tonåringar, men med bubbel, rosévin, perfekt grillade kycklinglårfiléer och grillad ananas till efterrätt. 
(null)