Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 20, 2018)
☀️ I måndags hade sonens skola Dagsverke, där eleverna under en dag ska jobba och tjäna in pengar till ett speciellt ändamål - i år till barnhem i Etiopien. Min son putsade fönstren här hemma och de är nu skinande rena! Jag är riktigt imponerad! 
☀️ Jag, dottern och systersonen var på kundkväll hos Plain Vanilla , här i Bromma. Åh, vad mycket snyggt de har! Jag kom hem med ett par röda shorts och ett par skor, lycka! Dottern hittade en knallrosa klänning, kanske till skolavslutningen? 
☀️ Vädret skiftade i början av veckan och helt plötsligt blev det jacka på igen! Men i fredags vände det tillbaka och värmen kom åter. Ljumma försommarkvällar (och dagar!) är underbart!
(null)

☀️ Jag har hunnit med en After Work med en före detta kollega i veckan, också. Det blev mycket prat över varsin carpaccio på Vapiano:). 
☀️ Fysioterapeuten, som jag tyckte var så bra, beter sig plötsligt som alla andra fysioterapeuter jag träffat:(. Han är otydlig, säger att jag inte har några restriktioner när det gäller träning (?), att jag ska känna efter och eventuellt höra av mig efter sommaren. Tur att en remiss är skickad till en ortopedkliniken specialiserad på diskbråck, de har säkert en fysioterapeut jag kan få låna. Tills vidare tränar jag på SATS två gånger per vecka enligt programmet jag fått...
☀️ I lördags hade vi en riktig helkväll hemma hos goda vänner, med knytkalas och mitt favoritspel för tillfället: prosecco pong
(null)

☀️ Söndagsångest! Vår älskade kaffemaskin krånglar! Just nu har maken plockat isär den i säkert 150 delar och kämpar enligt en manual han hittat på nätet... Håll tummarna! Jag har lovat honom champagne om han lyckas! 
(null)