Glossybox november 2018

Blooming Winter heter månadens box och den uppmuntrar oss att blomstra i vinter. "November är mellanmånaden som kommer efter oktobers färgglada höstprakt och innan julens glittrande festligheter. Grå och trist, enligt vissa. Men varför spara på allt krut till december? Blomma ut redan nu och förbered dig inför vintern med månadens specialdesignade box, Bloomimg Winter."
(null)
(Bild från Glossybox.se)

I min box fanns: 
❤️ Liquid Matt Lipstick i den nude/rosa färgen "Crush", från Huda Beauty. Läppstiftet har en härligt lyxig formula, men när det torkar blir det ojämt och lite torrt. En besvikelse, för ljus färg och hemskt resultat:(. 
(null)

❤️ The Body Shops juledition av Body Butter. Jag fick den gröna burken, Peppermint Candy Cane. Nja, visst är lukten mintigt fräsch, men den sticker verkligen i näsan! Inget för mig:(. 
❤️ Pormask-mask från Maybeauty. En remsa som appliceras på pormaskar. Efter en verkningstid på 30-40 minuter dras masken bort tillsammans med orenheter och pormaskar. Jag har testat liknande masker tidigare och det brukar göra sjukt ont att dra bort dem, wish me luck! 
❤️ Sheetmask från Biorepublic Skincare. Lystergivande ansiktsmask som jämnar ut och mjukar upp huden. Innehåller granatäpple och grönt te-extrakt. 
❤️ Defense Vitamin Spray från A to K. Vitamintillskott i sprayform. Smart, framför allt för de som inte gillar att svälja eller tugga på tabletter. Och tillskott av vitamin D behöver vi i Sverige så här års! 
(null)
(null)En väldigt vacker men lite halvtrist box, men vad gör det när det kommer snart en ny:)! 


40 dagar kvar till julafton

- Hittade två jättefina julburkar på Flying Tiger Copenhagen (fd TGR) häromdagen, en för kakor och en för sill: 
(null)

Pepparkaksdeg är inköpt och uppäten:). Köper ny till första advent igen. Skogaholms är goast, tycker panelen = familjen. 

- Vi brukar göra pepparkakshus med hjälp av byggsats och i år har de en riktigt snygg på ÖB, för 35 kronor. Jag hittade den här i deras reklamblad:
(null)

- Om bara två dagar är det dags att tappa upp vår egen glögg på flaskor, det ger alltid en extra skjuts på julstämningen! 

- Har du inte den perfekta julmusiklistan? Det har jag:), här hittar du min. 

Dagens skratt

...fick en äldre dam vid Fridhemsplan tidigare idag. Hon påpekade (skrattandes) att jag fortfarande hade de blå plastskydden från sjukgymnastmottagningen på skorna: 
(null)
Jag tog av dem. Hur snygga de än är gör de sig bättre inomhus än utomhus.